Με τέτοιο ήχο, δεν γίνεται να μην αρχίσεις να σκέφτεσαι Ελληνικές παραλίες, τα νησιά μας και τις διακοπές! I wanna feel “Sunshine” …

Ότι δηλαδή εξάγουμε σαν το εθνικό μας προϊόν! Οι Phatjak εδραιωμένοι εδώ και χρόνια με ποιοτικές αλλά και επιτυχημένες στιγμές, επιστρέφουν το ίδιο δροσερά μετά το Yayo με το νέο τους κομμάτι «Sunshine» το οποίο θεωρώ ότι θα το ακούσουμε πολύ, θα το χορέψουμε ακόμη περισσότερο και θα το «υιοθετήσουμε» ως το σύνθημα του φετινού καλοκαιριού!

Στα vocals συμμετέχει ο Drew, καινούρια συνεργασία της Down2Earth Records, για τον οποίο θα ακούσετε περισσότερα στο μέλλον.

Οι Phatjak έγιναν γνωστοί στα 00s και ειδικότερα στο club κοινό μέσα απο τον electro-progressive ήχο τους. Με διεθνή καριέρα άνω των 13 ετών, έχουν κυκλοφορήσει περισσότερα απο 70 original tracks και remixes σε dance labels όπως Armada, Global Underground, Toolroom και Anjuna, και έχουν συμπεριληφθεί στα sets καταξιωμένων DJs όπως Tiesto, Steve Angello, Mark Knight, Dave Seaman, John Digweed, Steve Lawler και Roger Sanchez.

Επίσης, στα φετινά MAD VMA oι Phatjak είναι υποψήφιοι με το Yayo, στις κατηγορίες VIDEO CLIP DANCE και TOP 50 SONGS.

Let the “Sunshine” burn you λοιπόν!

WEB
http://www.facebook.com/phatjakofficial
http://twitter.com/phatjakofficial
http://www.youtube.com/phatjaktv

http://www.d2e-music.com
http://www.facebook.com/Down2EarthMusic
https://twitter.com/D2E_Music

Σχόλια

σχόλια

About The Author

God is a Dj v1.0

God is a Dj v1.0. Υλικό από τη 1η εποχή του GodisaDJ.gr που ξεκίνησε τη πορεία του στις 09.07.2013 στον κυβερνοχώρο μέχρι και την πρόσφατη μετάβαση του στην updated V2 που διαβάζετε τώρα!

Related Posts