Είναι γνωστό ότι ο Oliver Heldens θεωρείτε από τους πλέον σημαντικούς house DJ players στην κατηγορία του! Με την τελευταία του κυκλοφορία, εμμέσως μας ρωτά – Can U Feel it – κι εμείς καλούμαστε να το ασπαστούμε, γνέφοντας καταφατικά!

Απίστευτο Groove, μοναδικά φωνητικά και μια βάση στον ήχο, εμπνευσμένο από το πολύ μπροστά για την εποχή του “I Feel Love” της αξέχαστης Donna Summer και φυσικά του τεράστιου μαέστρου Giorgio Moroder! Το κομμάτι γράφτηκε το καλοκαίρι του 1977, οπότε κάτι σαν δέσμευση ή αφιέρωση τιμής ο Oliver Heldens το ονόμασε Ibiza 77!

Βάλτε το σε … loop!

Σχόλια

σχόλια

About The Author

Kyriakos Maragos

Αγόρασε στα 10 του το πρώτο του δίσκο (βινύλιο) και από τότε μέχρι και σήμερα, τα πάντα τριγύρω του έχουν να κάνουν με DJing & μουσική. Στο σχολείο ήταν μόνιμα πρόεδρος του 15μελούς γιατί έταζε party! Αφού έπλυνε τσίγκινους δίσκους στον στρατό ως DJ, συνέχισε σε κανονικά clubs σε όλη τη χώρα και μετά έπιασε το μπλα μπλα στο μικρόφωνο σε FM & Web Radios. Όταν τελείωσε το σάλιο έπιασε την ηλεκτρονική πέννα και ξεκίνησε το GodisaDJ.gr. Πλέον βρίσκεται πίσω από το creativity management του site & πολλών ακόμη επιτυχημένων Dj concepts & festivals στην Ελλάδα. Είναι Κριός, ξερόλας και τελειομανής!

Related Posts