Θα μπορούσε να είναι και πραγματικότητα, αφού ολοένα και περισσότεροι ψάχνουν την ιδέα, το μέρος, το concept για να δημιουργήσουν ολοένα και περισσότερες προϋποθέσεις για να είναι ξεχωριστό!

Αν μάλιστα σε λένε και Nina Kraviz … έ τότε τα πράγματα πιθανά να είναι και ευκολότερα!

nina-kraviz- nipple

Το management της, ανακοίνωσε λεπτομέρειες για δύο νέα events που θα πραγματοποιηθούν στο Ελσίνκι και στο Λονδίνο στις 29 Οκτωβρίου και 3 Νοεμβρίου αντίστοιχα.

Nina-Kraviz-water-tower3

Ο concept manager ταξίδεψε τον κόσμο αναζητώντας χώρους ανάμεσα στη φύση και στο Haukilahti της Φινλανδίας βρήκε ένα κρυμμένο στολίδι.

Ο πύργος του Haukilahti βρίσκεται σε ύψος 45,3 μέτρα (148,6 πόδια)και μοιάζει εξαιρετικά με μπολ σχήματος UFO στην κορυφή. Βρίσκεται στο νότιο Espoo, το οποίο συνορεύει με το Ελσίνκι.

Nina-Kraviz-water-tower-696x464

Το πάρτι θα ξεκινήσει από τον πύργο Haukilahti στις 6 το βράδυ και θα συνεχιστεί στο club Ääniwalli από τις 11:00. Στο “outta space” χώρο θα διατεθούν μόνο 150 εισιτήρια λόγω περιορισμένης χωρητικότητας !

Μακάρι να υπάρξει Live |Streaming σύνδεση! Θα σας κρατάμε ενήμερους.

 

Σχόλια

σχόλια

About The Author

John Adamis

Όπου υπάρχει DJing και μουσική, υπάρχει ζωή!!! Μεγαλώνω με αυτό το "δόγμα" και περιβάλλομαι από ανθρώπους που βλέπουν την αγάπη για το DJing ως προσφορά! Αυτό είναι ...!

Related Posts