Ο Μossel, είναι ένας ώριμος πλέον DJ & παραγωγός που τα τελευταία 10 χρόνια, μέσα από την έκρηξη της EDM και στην χώρα μας, γνώρισε τεράστια απήχηση και πολλοί είπαν ότι είναι ένα από τα νέα πρόσωπα που έρχεται πίσω από την γνωστή αρμάδα Ελλήνων πρωταγωνιστών των booth! Με αφορμή, την μελλοντική συνεργασία του με την DJ Survival, μιλήσαμε μαζί του σε ένα #fastdraft interview για το χτες, το σήμερα και σίγουρα το αύριο!

Καλησπέρα Mossel Πόσα χρόνια ασχολείσαι με τον χώρο και με ποια αφορμή ξεκίνησες;
Καλησπέρα Κυριάκο, αρχικά θέλω να σε ευχαριστήσω για την έμπρακτη υποστήριξη από την αρχή της καριέρας μου. Ασχολούμαι σχεδόν 10 χρονια με την ηλεκτρονική μουσική. Το πρώτο μου ερέθισμα ήταν όταν είχα βγει πρώτη φορα σε nightclub όπου και εκεί μου δημιουργήθηκε το δέος σχετικά με το ρολο που έχει ο dj.

mossel5

Mέσα σε όλα αυτά τα χρόνια σε έχουμε να κινήσε μουσικά ανάμεσα σε EDM και RNB ήχους τα τελευταία χρόνια! Γιατί επίλεξες αυτά τα genres?

Από το ξεκίνημα μου προτιμούσα να συνδυάζω το μουσικό είδος που μου αρέσει με το κύμα της κάθε εποχής.
Tι σημαίνει το Nick name σου;

Το Mossel δημιουργήθηκε έπειτα από πολύωρη σκέψη.. Είναι ο συνδυασμός του ονόματος και του επιθέτου μου (moss) και (el)

mossel at CDF

Ένας DJ ταξιδεύει πολύ! Ποια είναι τα αγαπημένα μέρη που επισκέφτηκες και ποια πιθανά η καλύτερη σου ανάμνηση από αυτά;

Η αλήθεια είναι ότι η μουσική μου έχει δώσει τη δυνατότητα να ταξιδέψω σχεδόν σε όλο τον κόσμο και να μοιραστώ πολλά συναισθήματα και εμπειρίες με διαφορετικούς ανθρώπους. Ως αγαπημένο μέρος μέχρι τώρα θα πω την Νέα Υόρκη γιατί εκεί οι ρυθμοί συμβαδίζουν με τους δικούς μου και ως αγαπημένη ανάμνηση σίγουρα τη στιγμή που δέχτηκα το mail από το Ultra Eurpope προσφέροντας μου μια θέση στο festival. Τότε άλλαξαν όλα..

mossel-indiatour_4

Είσαι ένας DJ που εκτός από την μουσική σου εικόνα, ασχολείσαι επίσης πολύ με την γενικότερη εικόνα σου! Πολλοί λένε ότι θα μπορούσες άνετα να δουλεύεις κι ως μοντέλο! Είδες ποτέ να σου ανοίγουν πόρτες με βάση την εμφάνισή σου ή αυτό πιστεύεις ότι ισχύει μόνο στις γυναίκες;

Για την ακρίβεια έχω δουλέψει ως μοντέλο πιο πιτσιρικάς αλλα δεν μου άρεσε ιδιαιτερα.. Aμεσα δεν έχω δει κάτι τέτοιο γιατί δεν αρκεί μονο αυτό αλλα έμμεσα βοηθάει πάντα!

Τα τελευταία χρόνια της καριέρας σου έχεις δείξει ιδιαίτερη αφοσίωση στις παραγωγές κι έχεις κάνει αξιόλογα πράγματα! Μίλησε μας λίγο γι αυτά…

Η μουσική παραγωγή είναι και ο λόγος που αποφάσισα ότι θα ασχοληθώ εξολοκλήρου με τη μουσική. Aρχισα να ασχολούμαι πριν από 8 χρονια και από τότε έχω κάνει κάποια courses και είναι η κυρια ασχολία μου κάθε μέρα γιατί με εκφράζει πολύ το να δημιουργώ κάτι από το μηδέν.

Μέχρι τώρα είχα την χαρά να γράψω μουσικά anthems για festival, να κάνω κάποιες δυνατές κυκλοφορίες με αποκορύφωμα πρόσφατα να κυκλοφορήσω τραγούδι μου από το θηρίο Cat Music της Ρουμανίας.

djsurvival-2018_2

Πιο ώριμος από ποτέ αναλαμβάνεις να μιλήσεις στην νέα γενιά που μπαίνει στο DJing/Παραγωγή, ιδιαίτερα στον ήχο σου, μέσα από ειδικό μάθημα «Mad Beats” στην DJ Survival σχολή για DJs. Εκεί θα μοιραστείς την εμπειρία σου και τις γνώσεις σου με τους «μαθητές» του τμήματος! Είδαμε ωραία topics όπως π.χ. Φιλοσοφία της ηλεκτρονικής χορευτικής μουσικής, Εναλλαγές μόδας / Μουσικά trends, Μουσική βιομηχανία και πως λειτουργεί, με τα οποία θα ασχοληθείς! Μίλησε μας λίγο για το course αυτό!

Ένα νέο κεφαλαιο στη σταδιοδρομία μου που με χαροποιεί ιδιαιτερα είναι η δημιουργία του μαθήματος «Mad Beats». Νιώθω μεγάλη χαρά που θα βρεθώ εκεί, στη #1 σχολή για Djs και θέλω να μοιραστώ όλα τα μυστικά και τις γνώσεις που τόσα χρονια απέκτησα σχετικά με αυτό το «μαγικό» κόσμο της ηλεκτρονικής μουσικής. Από τα πολύ βασικά στοιχεια μέχρι το τι επίδραση έχει η μουσική αυτή τη δεδομένη στιγμή στο σύγχρονο κόσμο!

djsurvival-2018_3

Που θα σε δούμε στο άμεσο μέλλον; Ποια τα φετινά σου σχέδια;

. Stay tuned,,,

Σχόλια

σχόλια

About The Author

Kiriakos Maragos

Αγόρασε στα 10 του το πρώτο του δίσκο (βινύλιο) και από τότε μέχρι και σήμερα, τα πάντα τριγύρω του έχουν να κάνουν με DJing & μουσική. Στο σχολείο ήταν μόνιμα πρόεδρος του 15μελούς γιατί έταζε party! Αφού έπλυνε τσίγκινους δίσκους στον στρατό ως DJ, συνέχισε σε κανονικά clubs σε όλη τη χώρα και μετά έπιασε το μπλα μπλα στο μικρόφωνο σε FM & Web Radios. Όταν τελείωσε το σάλιο έπιασε την ηλεκτρονική πέννα και ξεκίνησε το GodisaDJ.gr. Πλέον βρίσκεται πίσω από το creativity management του site & πολλών ακόμη επιτυχημένων Dj concepts & festivals στην Ελλάδα. Είναι Κριός, ξερόλας και τελειομανής!

Related Posts