Ήταν θυμάμαι Ιανουάριος του 2000, όταν βρέθηκα για μια ακόμη φορά στο πρώτο όσο και λιτό γραφείο της Defected στο κέντρο του Λονδίνου! Ήταν η εποχή που μέχρι και τότε έπαιρνες τα promo στο χέρι σε vinyl or cds, αναλόγως πάντα τις γνωριμίες και τα κονέ!

Δε θα ξεχάσω που ο ίδιος (απροσπέλαστος σήμερα Simon Dunmore) με έβαλε στο γραφείο του και μου έβαλε στα ηχεία το “Finally” για να ρωτήσει τη γνώμη μου! Τι να λέμε τώρα… μάλιστα έχω κρατήσει φωτογραφία από εκείνη την απογευματινή μου βόλτα στο βροχερό Λονδίνο!

kirk at defected.jpg

Για πολλούς αγαπημένο όπως και για εμάς, ο “ύμνος” του FINALLY εξακολουθεί να συμπαρασύρει κοινό και feeling όπου και όπως κι αν παίζεται, αφού μιλάμε για ένα house κομμάτι με χιλιάδες bootlegs και live remixes αφού η περίφημη acapella του εξακολουθεί να είναι επίκαιρη και Massive!

Κάπως έτσι το σκέφτηκαν στο Λονδίνο, στα κεντρικά της Defected και έδωσαν το επίσημο ΟΚ για την εκ νέου επανακυκλοφορία με νέα remixes που ετοίμασαν οι Sandy Rivera (Kings of Tomorrow) & (Sonny Fodera Remix).

Ακούστε το remix του Sonny Fodera!

Σχόλια

σχόλια

About The Author

God is a Dj v1.0

God is a Dj v1.0. Υλικό από τη 1η εποχή του GodisaDJ.gr που ξεκίνησε τη πορεία του στις 09.07.2013 στον κυβερνοχώρο μέχρι και την πρόσφατη μετάβαση του στην updated V2 που διαβάζετε τώρα!

Related Posts