Η Kiki Botonaki, με αφορμή την μεγάλη ανταπόκριση που είχε το track της Intimate Heights μέσα από το compilation Sub Sessions Vol.3, δράττει την ευκαιρία και μας παρουσιάζει το ομότιτλο EP που συμπεριλαμβάνει, την Original εκδοχή, 2 μοναδικά remixes του, καθώς και ένα νέο track!

Τα remixes του Intimate Heightsυπογραφούν δυο εκλεκτοί δημιουργοί! Ο καταξιωμένος μουσικός παραγωγός και DJ, Christos Fourkis με τον χαρακτηριστικό Afro House ήχο του, όπου το remix του κατέκτησε σε μόλις 4 ημέρες κυκλοφορίας  την 24η θέση στο Beatport Afro House TOP 100 tracks και ο νέος ταλαντούχος μουσικός παραγωγός Themis Georgoudis όπου με την πρώτη του κυκλοφορία “Phases” έχει κερδίσει ήδη την εκτίμηση των ακροατών της Melodic Tech House!

To EP του Intimate Heights συμπληρώνεται και κλείνει με τον πιο όμορφο τρόπο με το track In The Morning”, μια νέα σύνθεση από την Kiki Botonaki που φέρει την δημιουργική της σφραγίδα σε Minimal και Deep Tech στιλ και αναμένεται να μας κρατήσει χορευτική συντροφιά αυτό το καλοκαίρι!

 

Σχόλια

σχόλια

About The Author

Kyriakos Maragos

Αγόρασε στα 10 του το πρώτο του δίσκο (βινύλιο) και από τότε μέχρι και σήμερα, τα πάντα τριγύρω του έχουν να κάνουν με DJing & μουσική. Στο σχολείο ήταν μόνιμα πρόεδρος του 15μελούς γιατί έταζε party! Αφού έπλυνε τσίγκινους δίσκους στον στρατό ως DJ, συνέχισε σε κανονικά clubs σε όλη τη χώρα και μετά έπιασε το μπλα μπλα στο μικρόφωνο σε FM & Web Radios. Όταν τελείωσε το σάλιο έπιασε την ηλεκτρονική πέννα και ξεκίνησε το GodisaDJ.gr. Πλέον βρίσκεται πίσω από το creativity management του site & πολλών ακόμη επιτυχημένων Dj concepts & festivals στην Ελλάδα. Είναι Κριός, ξερόλας και τελειομανής!

Related Posts