Ένα από τα πράγματα που εκτιμώ είναι οι πράξεις κι όχι τα λόγια…

Το DJing είναι πάνω από όλα ένα ταξίδι μαγείας σε όλες τις στιγμές της ζωής, ένα ταξίδι με σύμμαχο ένα ζευγάρι ακουστικά και πάντα την διάθεση για κάθε τι καινούριο είτε είσαι 20, 40 ακόμη και 60!

Στο GodisaDJ.gr που πολλοί από τον γενικότερο χώρο μας παρακολουθούν και ενίοτε μας επιλέγουν, έχουμε την χαρά να φιλοξενούμε στο team φτασμένους επαγγελματίες (σε διάφορους τομείς κι όχι μόνο του djing) αλλά και νέα παιδιά με όραμα, να προχωρήσουν και να αφήσουν το στίγμα τους!

Ένας από αυτούς είναι ο “Μητσάρας” όπως τον λέω. Ο βενιαμίν ο James Jim!

Όταν του μιλώ, απαντά στον πληθυντικό (από ευγένεια και σεβασμό), όταν του λέω – άσε τον πληθυντικό, προχώρα, λέει μια – δύο φράσεις στον ενικό και πάλι μια από τα ίδια!
Όταν τον συμβουλεύω, κοντοστέκεται, το σκέφτεται και πολλές φορές αυτό που λέω, το υιοθετεί!
Όταν του γκρινιάζω, κατεβάζει την μούρη κάτω!
Όταν επιλέγουμε και ανταλλάσσουμε μουσική και απόψεις, λέει πάντα ευχαριστώ!
Όταν έρθει η ώρα για κάθε νέα εμπειρία, είναι πρώτος εκεί για να την ακολουθήσει!

Και όταν έρχεται η ώρα της επιβράβευσης #toxei από μόνος του, τον τρόπο να το ευχαριστηθεί και να μην το καβαλήσει!

Στο βλέμμα του βλέπω ότι θα τα καταφέρει, το εύχομαι ολόψυχα … Είναι πιτσιρικάς και παίρνει ρίσκα, πράγμα που λέει πολλά! Και εις ανώτερα μικρέ, που έρχονται σύντομα!

 

Σχόλια

σχόλια

About The Author

Kiriakos Maragos

Αγόρασε στα 10 του το πρώτο του δίσκο (βινύλιο) και από τότε μέχρι και σήμερα, τα πάντα τριγύρω του έχουν να κάνουν με DJing & μουσική. Στο σχολείο ήταν μόνιμα πρόεδρος του 15μελούς γιατί έταζε party! Αφού έπλυνε τσίγκινους δίσκους στον στρατό ως DJ, συνέχισε σε κανονικά clubs σε όλη τη χώρα και μετά έπιασε το μπλα μπλα στο μικρόφωνο σε FM & Web Radios. Όταν τελείωσε το σάλιο έπιασε την ηλεκτρονική πέννα και ξεκίνησε το GodisaDJ.gr. Πλέον βρίσκεται πίσω από το creativity management του site & πολλών ακόμη επιτυχημένων Dj concepts & festivals στην Ελλάδα. Είναι Κριός, ξερόλας και τελειομανής!

Related Posts