Το όνειρο της επιτυχίας, πολλές φορές γίνεται ο “εφιάλτης” της καθημερινότητας…
Hardwell.dream

Πάνε πολλά χρόνια από εκείνη την ημέρα, σχεδόν 15 που ένας αμούστακος Ολλανδός έφηβος θα έβγαινε στην τοπική τηλεόραση για να δηλώσει δημόσια ποιο ήταν το όνειρό του … και τα κατάφερε!

Ο χρόνος είναι και έφερε χρήμα, δόξα, επιτυχίες, ταξίδια, ντοκιμαντέρ, διακρίσεις, νούμερα, συμμετοχές σε φεστιβάλ, συνεντεύξεις, πίεση, προγραμματισμό κυκλοφοριών, παραγωγή μουσικής και τόσα άλλα, που έκαναν τον Robert σήμερα να … σκάσει!

Όλοι έχουμε ανάγκη ένα break…
Όλοι έχουμε ανάγκη να κάνουμε διακοπές ρε αδερφέ ή να ζήσουμε απλά σαν άνθρωποι

HARDWELL CAVO3

O Hardwell δεν #έζησε τη ζωή ενός νορμάλ ατόμου από την εφηβεία, στην ενηλικίωση και την ωρίμανση σαν άνθρωπος! Την έφαγε σε μίλια, web check in, πτήσεις και κηροζίνη!

Το σοκ της ιστορίας του Avicii με την αντίστοιχη ηλικιακή πορεία & επιτυχία, τις περιπέτειες υγείας, την ξαφνική του “απόσυρση” από την ενδεκάδα και ο ξαφνικός – κυριολεκτικός – θάνατος με την αυτοκτονία του, κλόνησαν το μυαλό του Ολλανδού Star dj που ανακοίνωσε πριν από λίγες ώρες την … άνευ όρων παράδοση του στην ξεκούραση και το φιλτράρισμα της επόμενης ημέρας … μετά από σύντομο ή και λιγάκι μεγαλύτερο #break

Σχόλια

σχόλια

About The Author

Kiriakos Maragos

Αγόρασε στα 10 του το πρώτο του δίσκο (βινύλιο) και από τότε μέχρι και σήμερα, τα πάντα τριγύρω του έχουν να κάνουν με DJing & μουσική. Στο σχολείο ήταν μόνιμα πρόεδρος του 15μελούς γιατί έταζε party! Αφού έπλυνε τσίγκινους δίσκους στον στρατό ως DJ, συνέχισε σε κανονικά clubs σε όλη τη χώρα και μετά έπιασε το μπλα μπλα στο μικρόφωνο σε FM & Web Radios. Όταν τελείωσε το σάλιο έπιασε την ηλεκτρονική πέννα και ξεκίνησε το GodisaDJ.gr. Πλέον βρίσκεται πίσω από το creativity management του site & πολλών ακόμη επιτυχημένων Dj concepts & festivals στην Ελλάδα. Είναι Κριός, ξερόλας και τελειομανής!

Related Posts