Θα μπορούσε να είναι γρίφος ή άρθρο σε κουτσομπολίστικο site!

Επειδή εδώ είναι όμως το GodisaDJ.gr και τα άρθρα μας παίζουν … πολύ μουσική, ακούστε το νέο πολύ ωραίο remix του Pete Cave στο κλασσικό track των Depeche Mode, μόνο που στα φωνητικά βρίσκουμε την Κάρλα Μπρούνι, την σύζυγο του τέως Προέδρου της Γαλλικής Δημοκρατίας, Νικολά Σαρκοζί!

Ο Pete Cave πρωτοτυπεί και πάλι δίνοντας μας ένα όμορφο remix!

Θυμίζουμε ότι το δικό του bootleg remix για το «Μάντισσα» της Μαρίνας Σάττι έκανε πάταγο πέρσι για την διαφορετικότητα του underground ύφους του…

Σχόλια

σχόλια

About The Author

Kyriakos Maragos

Αγόρασε στα 10 του το πρώτο του δίσκο (βινύλιο) και από τότε μέχρι και σήμερα, τα πάντα τριγύρω του έχουν να κάνουν με DJing & μουσική. Στο σχολείο ήταν μόνιμα πρόεδρος του 15μελούς γιατί έταζε party! Αφού έπλυνε τσίγκινους δίσκους στον στρατό ως DJ, συνέχισε σε κανονικά clubs σε όλη τη χώρα και μετά έπιασε το μπλα μπλα στο μικρόφωνο σε FM & Web Radios. Όταν τελείωσε το σάλιο έπιασε την ηλεκτρονική πέννα και ξεκίνησε το GodisaDJ.gr. Πλέον βρίσκεται πίσω από το creativity management του site & πολλών ακόμη επιτυχημένων Dj concepts & festivals στην Ελλάδα. Είναι Κριός, ξερόλας και τελειομανής!

Related Posts