Το είχαμε έτσι κι αλλιώς στο μυαλό, ψάχναμε όμως την αφορμή για να ανεβάσουμε (και θα ανεβάζουμε) σε μηνιαίο επίπεδο τις προτεινόμενες δικές μας spotify lists στη ψηφιακή του πλατφόρμα. Κι αυτή ήρθε χτες από ένα ωραίο δικό σας μήνυμα στο facebook inbox μας! Ο Αντρέας μας έγραψε λοιπόν, με όμορφο και ευγενικό τρόπο δείχνοντας μας την αγάπη του:

“καλησπερα GodisaDJ κ σε ευχαριστω που μου προσφερεις νεα κομματια που δεν μπορω ευκολα να ακουσω στο ραδιοφωνο,,,ειμαι φαν του Proggresive trance k house,..εαν εχεις φτιαξει καμια νεα λιστα με αυτα θα του εκτιμουσα παρα πολυ,,,με ανεβαζει πολυ απο την κακη μας ψυχολογια. Προφανως κανεις καλο σε πολλους..”

Tι παραπάνω να κάνουμε εμείς από το να σε – σας ευχαριστήσουμε για το παρών και την αγάπη σας με την πρώτη από τις 12 μηνιαίες λίστες μας για το 2017 στο spotify! Ακούστε την δυνατά καθώς περιέχει ήχο από όλα τα αγαπημένα μας genre και bpm:

Σχόλια

σχόλια

About The Author

John Adamis

Όπου υπάρχει DJing και μουσική, υπάρχει ζωή!!! Μεγαλώνω με αυτό το "δόγμα" και περιβάλλομαι από ανθρώπους που βλέπουν την αγάπη για το DJing ως προσφορά! Αυτό είναι ...!

Related Posts