Στις μέρες μας όλο και πιο έντονη γίνεται η γυναικεία παρουσία στο χώρο της μουσικής, και κυρίως του djing. Δεν είναι λίγα τα ονόματα που έρχονται στο μυαλό μας σκεπτόμενοι μεγάλα φεστιβάλ. Nina Kraviz, Nervo, η δική μας Xenia Ghali και πολλές ακόμη. Τι σκέφτεται όμως και πως μπορεί να νιώθει το ωραίο φύλο όταν βρίσκεται πίσω από το booth?

female dj

Της Ευαγγελίας Κωστοπούλου:

Ανεβαίνεις στο booth. Ο κόσμος είναι έτοιμος να σε αποθεώσει. Έχει έρθει εκεί για σένα, αναμένουν με αγωνία το πρώτο σου κομμάτι και κυρίως το πρώτο drop.

ΑΔΡΕΝΑΛΙΝΗ:

πολύ σημαντική ορμόνη, που βοηθά τον οργανισμό να κινητοποιήσει όλες τις πηγές ενέργειάς του, σε περιπτώσεις έντονης δραστηριότητας. Λειτουργεί, επίσης, ως απόκριση στο ερέθισμα του άγχους.

female dj2

ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΗ ΕΝΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ:

ως απόρροια της αδρεναλίνης, έχεις όλη την ένταση και την ενέργεια να διοχετεύσεις. Έχεις ανέβει στο booth. Είσαι έτοιμη να τα δώσεις όλα, να ζήσεις με ένταση κάθε λεπτό. Να περιμένεις με αγωνία, ακόμη και εσύ η ίδια, να μπει το επόμενο drop που έχεις επιλέξει. Τώρα είναι η στιγμή να λάμψεις. Το βλέπεις και το νιώθεις στα πρόσωπα όλων αυτών που είναι εκεί για σένα.

female dj3

ΑΓΧΟΣ:

άμεσα συνδεδεμένο και αυτό με την αδρεναλίνη. Θα πάνε όλα καλά; Και αν κάτι πάει στραβά; Τι κάνω; Το άγχος είναι ένας πολύ σημαντικός παράγοντας στη ζωή μας, και ιδιαίτερα όσον αφορά την επαγγελματική μας καριέρα. Όλα πρέπει να γίνουν τέλεια, χωρίς να στραβώσει κάτι. Μέχρι και την τελευταία στιγμή θα σε κατακλύει αυτό το μικρό τερατάκι που λέγεται άγχος. Κάθε αρχή, όμως, λένε και δύσκολη.

female dj4

Βρίσκεσαι, λοιπόν, πίσω από το booth. Είναι η στιγμή σου, και είναι μοναδική. Είσαι σαν μια μπαταρία. Εσύ θα δώσεις την τελική ενέργεια για να δουλέψει ‘η συσκευή’ μέσα στην οποία βρίσκεσαι. Μια μπαταρία με ποιότητα ΑΑΑ:

Αδρεναλίνη

Απερίγραπτη ένταση και ενέργεια

Άγχος

Μείνε εκεί μέχρι τέλους και .. ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΟ!

 

Σχόλια

σχόλια

About The Author

Evangelia Kostopoulou

Ζει και εργάζεται στη Θεσσαλονίκη. Ασχολείται ερασιτεχνικά με τη μουσική, αλλά μια των ημερών φιλοδοξεί να αντηχούν οι μουσικές της σε ένα κατάμεστο στάδιο. Ως παιδί, είχε σταθερά καβγάδες με τους γονείς της για να μη μιλάει τόσο πολυ και να χαμηλώσει τα ντεσιμπέλ του CD player. Ασφαλώς, δεν το έκανε ποτέ και για αντίποινα έγινε λογοθεραπεύτρια(!). Στον ελεύθερο χρόνο της, εκτονώνεται με kick boxing, ενώ δε χάνει ευκαιρία να δηλώνει το παρόν σε events και φεστιβάλ electro. Παρόλο που την χαρακτηρίζουν ως αναποφάσιστο ζυγό, η μουσική είναι το σταθερό συστατικό στη ζωή της.

Related Posts