Μετά από τις πετυχημένες συνεργασίες των Playmen με τη Hadley και των OtherView με τον Chris Willis, ήρθε η σειρά του Etostone (κατά κόσμον Παύλος Ταγκάλογλου) να συνεργαστεί με μια πασίγνωστη vocalist.
Το track ονομάζεται “Save The Day” και ο Etostone συνεργάζεται με την Amanda Wilson, που έγινε γνωστή από το “Love On My Mind” των Freemasons και φυσικά από το “Seek Bromance”, μία από τις πρώτες επιτυχίες του Avicii όταν ακόμα υπέγραφε ως Tim Berg. Επίσης έντυσε με τη φωνή της όλα αυτά τα χρόνια δεκάδες house παραγωγές καλλιτεχνών όπως Thomas Gold, Chuckie, Dim Chris, Samuele Sartini, Dany Dove και άλλων.
Τέτοιου είδους συνεργασίες μας κάνουν πολύ αισιόδοξους για το μέλλον της ελληνικής dance. Αφενός ανεβάζουν τα standards των ίδιων των παραγωγών, αφετέρου τους βοηθάνε να κάνουν το όνομά τους γνωστό και εκτός ελληνικών συνόρων, κάτι που οφελεί συνολικά όλη την ελληνική dance σκηνή.

Σχόλια

σχόλια

About The Author

God is a Dj v1.0

God is a Dj v1.0. Υλικό από τη 1η εποχή του GodisaDJ.gr που ξεκίνησε τη πορεία του στις 09.07.2013 στον κυβερνοχώρο μέχρι και την πρόσφατη μετάβαση του στην updated V2 που διαβάζετε τώρα!

Related Posts