Ένας από τους δημοφιλέστερους house DJs, ένα εικονικο σύμβολο μέσα στα booths με πολλές εμφανίσεις στην Ελλάδα, δυστυχώς σύμφωνα με διεθνή μέσα ενημέρωσης είναι νεκρός στα 49 του χρόνια! Πολύ πρόσφατα είχε σημαντικό δικαστικό θέμα με μια γυναίκα που τον κατηγόρησε για σεξουαλική παρενόχληση και βιασμό….

Για όλους εμάς που η μουσική του έγινε σύμβολο να αγαπήσουμε την μουσική του ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για το πάθος και την αφιέρωση του στην house σκηνή! R.I.P ERICK………

Οn demand το exclusive set & interview που είχαμε μαζί του στο GODISADJRADIOSHOW το 2019 στον MUSIC 89,2

Περισσότερα εδώ: https://www.tmz.com/2020/09/01/i-like-to-move-it-dj-erick-morillo-dead-at-49/

Και η επιβεβαίωση στo wikipedia: https://en.wikipedia.org/wiki/Erick_Morillo

 

Σχόλια

σχόλια

About The Author

Kiriakos Maragos

Αγόρασε στα 10 του το πρώτο του δίσκο (βινύλιο) και από τότε μέχρι και σήμερα, τα πάντα τριγύρω του έχουν να κάνουν με DJing & μουσική. Στο σχολείο ήταν μόνιμα πρόεδρος του 15μελούς γιατί έταζε party! Αφού έπλυνε τσίγκινους δίσκους στον στρατό ως DJ, συνέχισε σε κανονικά clubs σε όλη τη χώρα και μετά έπιασε το μπλα μπλα στο μικρόφωνο σε FM & Web Radios. Όταν τελείωσε το σάλιο έπιασε την ηλεκτρονική πέννα και ξεκίνησε το GodisaDJ.gr. Πλέον βρίσκεται πίσω από το creativity management του site & πολλών ακόμη επιτυχημένων Dj concepts & festivals στην Ελλάδα. Είναι Κριός, ξερόλας και τελειομανής!

Related Posts