Είναι γενικώς αποδεκτό το γεγονός ότι το EJEKT FESTIVAL έχει πραγματοποιήσει εντυπωσιακές φεστιβαλικές ημέρες ένδοξης ιστορίας τα προηγούμενα χρόνια με πρώτο μέλημα τη ποιότητα των ονομάτων στο stage (Moby, James, Pet Shop Boys, Kasabian κ.α.) και τη καταπληκτική διοργάνωση, κράμα εμπειρίας και δυνατού team!

Το line up για το 2015 κυμάνθηκε στο ίδιο ποιοτικό πλαίσιο με brand name το THE PAROV STELAR BAND με ένα εκπληκτικό support feedback από το Ελληνικό κοινό αλλά και τους KADEBOSTANY, GLASVEGAS, MOON DUO & NIGHT KNIGHT να συμπληρώνουν την ομάδα! Μέχρι εκεί, όλα καλά…

Οι υπεύθυνοι του EJEKT FESTIVAL με γνώμονα τα όσα συμβαίνουν σε παγκόσμιο επίπεδο και με την άνθιση του DJing σε τεράστια events, όσο και με τη στροφή σε σαφώς πιο νεανικό κοινό που αρέσκεται στον dance παλμό και τη “μόδα” της EDM έσπευσαν να κλείσουν το festival με τη προσθήκη 2 μεγάλων dance brands από το εγχώριο σκηνικό, όσο και από το global DJ jet set!

ACE2ACE (aka J.Gerontakis & Steve Mcee) & STEVE AOKI είναι 2 ονόματα που εγγυώνται να απογειώσουν με τον ήχο, το Beat και τα φανταστικά τους drops το σκηνικό του Ejekt και να σας παρασύρουν σε μια αποθέωση της φεστιβαλικής βραδιάς! Από την άλλη, έρχονται να δηλώσουν παρών και να τονίσουν με τη παρουσία τους ότι εκτός από παρών, οι DJs είναι το ΜΕΛΛΟΝ στο χώρο των φεστιβαλικών κινήσεων που θα βρούμε μπροστά μας τα επόμενα χρόνια!

Τέλος, γνωστός για τα τεράστια μακροβούτια του στο φεστιβαλικό του παρελθόν, ο Steve Aoki με την μεγάλη του αγάπη για το Ελληνικό κοινό, είναι σίγουρο ότι μας ετοιμάζει ένα μεγάλο σετ και μια μεγάλη έκπληξη! Ας ευχηθούμε τα καλύτερα!

ejekt2.jpg

Να πούμε κλείνοντας ότι το EJEKT Festival 2015 μεταφέρεται στις Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις του Tae Kwon Do στο Φάληρο, ακριβώς δίπλα από την Πλατεία Νερού. Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο καθώς και τον περιβάλλοντα χώρο του. Ο λόγος της μεταφοράς δεν είναι άλλος από τις ασφυκτικές οικονομικές συνθήκες που επικρατούν στη χώρα το τελευταίο διάστημα, οι οποίες έχουν επηρεάσει σημαντικά την παραγωγή και την υλοποίηση του φεστιβάλ στο συγκεκριμένο χώρο.

Σχόλια

σχόλια

About The Author

God is a Dj v1.0

God is a Dj v1.0. Υλικό από τη 1η εποχή του GodisaDJ.gr που ξεκίνησε τη πορεία του στις 09.07.2013 στον κυβερνοχώρο μέχρι και την πρόσφατη μετάβαση του στην updated V2 που διαβάζετε τώρα!

Related Posts