Σχεδόν ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία του debut single του “Dance All Night” το οποίο κυκλοφόρησε και στην Ισπανιά, ο Drew επιστρέφει με το ολοκαίνουργιο τραγούδι του “Lonely”, το οποίο είναι σε συνεργασία με τον RiskyKidd και ο οποίος ανήκει στην Panik Records.

Την μουσική έχουν γράψει οι Chris Mazz και JS και τους στίχους οι Andy Nicolas και RiskyKidd. Το track θα είναι διαθέσιμο σε λίγες μέρες σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα, απο την Down2Earth Records.

Έχοντας στο ενεργητικό του μερικές απο τις μεγαλύτερες επιτυχίες των τελευταίων ετών όπως τα “Let Go”, “Burn It Up” (Angel Stoxx) και “YaYo”, “Sunshine” (Phatjak) και μια υποψηφιότητα για MAD Award, ο Drew αναμένεται να μας ταρακουνήσει για τα καλά με το pop/RnB anthen “Lonely”. Ένα ιδιαίτερο track που σίγουρα θα λατρέψετε και όπως ο ίδιος δηλώνει ¨Αυτό είναι για όλες τις ραγισμένες καρδιές και για αυτούς/αυτές που τις έχουν ραγίσει”…

Το video clip του τραγουδιού οπτικοποιήθηκε με σκηνοθέτη τον Αλέξη Κωνσταντινίδη με τον οποίο ο Drew έχει συνεργαστεί ξανά στην τεράστια επιτυχία “Let Go”.

Σχόλια

σχόλια

About The Author

God is a Dj v1.0

God is a Dj v1.0. Υλικό από τη 1η εποχή του GodisaDJ.gr που ξεκίνησε τη πορεία του στις 09.07.2013 στον κυβερνοχώρο μέχρι και την πρόσφατη μετάβαση του στην updated V2 που διαβάζετε τώρα!

Related Posts