Το όνομα Stefano Noferini είναι συνώνυμο της εξαιρετικής Tech House και Techno.
Αν οι ήχοι της ηλεκτρονικής μουσικής ήταν ζούγκλα, ο Ιταλός μαέστρος θα ήταν σίγουρα ο βασιλιάς, καθώς η μουσική του τον έχει φέρει στην κορυφή. Από tribal σε house και πάλι πίσω σε Big room Techno.
Η θέση του ως headliner σε μερικά από τα μεγαλύτερα club και festival του κόσμου (Ultra Music FestivalSpace IbizaMinistry of SoundEl Row) και η καθιέρωσή του ανάμεσα στους κορυφαίους Dj της σκηνής είναι αποτέλεσμα της ακούραστης αφοσίωσης, του πάθος και του τεράστιου ταλέντο του.

Δε σταματά να παράγει μουσική, καθώς μέχρι τώρα έχει παραδώσει πάνω απο 200 chart climbing hits για το label του Deeperfect στο beatport. Ακούραστος έχει και το δικό του εβδομαδιαίο radio show “Club Edition”, το οποίο παίζει σε πάνω από 150 χώρες με χιλιάδες ακροατές και έχει φιλοξενήσει μεγαθήρια της σκηνής όπως ο Carl Cox, Christian Smith, Chus & Ceballos.

Το μέλλον δείχνει λαμπρό για τον Stefano!

STEFANO NOFERINI

Πρωτοπορεί στην εξέλιξη της μουσικής που αγαπήσαμε μέσα από τα set του, τις παραγωγές, το label του και σίγουρα αξίζει κανείς να τον παρακολουθεί στενά.

check out and like facebook event

Σχόλια

σχόλια

About The Author

John Adamis

Όπου υπάρχει DJing και μουσική, υπάρχει ζωή!!! Μεγαλώνω με αυτό το "δόγμα" και περιβάλλομαι από ανθρώπους που βλέπουν την αγάπη για το DJing ως προσφορά! Αυτό είναι ...!

Related Posts