Στο Dancing Austronaut αποστολή τους ήταν πάντα να φέρει τη πιο φρέσκα χορευτική μουσική στο γαλαξία . Στην προσπάθεια για να σας φέρει το καλύτερο από τα καλύτερα και να αποκαλύψει το επόμενο μεγάλο πράγμα ,είναι πολύ ενθουσιασμένοι για να ανακοινώσουν το τελευταίο έργο τους : Dancing Austronaut επίσημα σε συνεργασία με Wavo για να φέρει σε μανιώδεις οπαδούς παραγωγούς την ευκαιρία μιας ζωής .

Welcome to Launchpad.

Wavo η Online πλατφόρμα ανακάλυψης μουσικής, όπου οι σύγχρονοι δημιουργικοί λάτρεις της μουσικής μπορούν να συνδεθούν και να αλληλεπιδράσουν ο ένας με τον άλλον , ευθυγραμμίζεται απόλυτα με το Dancing Austronaut.To Wavo είναι μια ακμάζουσα κοινότητα οπαδών , επίδοξων καλλιτέχνεων και προσωπικότητων της βιομηχανίας,που εργάζονται μαζί για να ανακαλύψουν νέα μουσική και ταλέντα . Μαζί θέλουνε να φέρουνε submissions από ανερχόμενους καλλιτέχνες και τους οπαδούς τους για τις μάζες . Καλώντας όλους τους ανερχόμενους παραγωγούς : εδώ είναι η ευκαιρία σας να εμφανiστήτε στο Dancing Austronaut , να λάβετε Feedback από μεγάλους tastemakers της βιομηχανίας και μεγάλων μελών , και να κερδίσετε κορυφαία εργαλεία από τους εταίρειες , όπως Ableton , Pioneer , Serato , και πολλά άλλα .

This is how it works : προσκομίστε Original tracks ή Remix σας στο Wavo , και με τη στήριξη των φίλων σας οι οποίοι το μονο που έχουν να κάνουν ειναι να πατήσουν τη ” καρδιά ” και να μοιραστούνε τη μουσική σας για να βοηθήσει να ωθήσει το να έχουν ανοδικές τάσεις στο διαδραστικό γράφημα του Wavo . Κατά τη διάρκεια του μήνα , θα σερφαρουν το υλικό που τους τράβηξε την προσοχή δημοσιεύοντας τα στο Wavo και Dancing Austronaut Dance Collection , μια λίστα με πάνω από 100.000 ενεργούς οπαδούς . Κάθε μήνα , θα επιλέγουν τους πέντε κορυφαίους καλλιτέχνες σε ένα επαναλαμβανόμενο δημοσίευμα στο Dancing Austronaut . To Dancing Austronaut και Wavo μαζί προσφέρουν ένα promo κωδικό για τους ενδιαφερόμενους καλλιτέχνες να υπογράψουν για δύο μήνες δωρεάν Wavo Pro . Με Wavo Pro , αναδυόμενοι παραγωγοί λαμβάνουν απεριόριστες προσθήκες απευθείας στο Wavo και μια σειρά από κρίσιμα εργαλεία όπως το «Follow on Soundcloud » και « Share to Download » για να βοηθήσει στην οικοδόμηση ενός κοινού για τη μουσική σας . Ανυπομονούνε να δοθεί η σφραγίδα στήριξης του Dancing Austronaut και να κάνουνδ ό, τι μπορούνδ για να σας βοηθήσει να γίνετε το επόμενο μεγάλο πράγμα .

Για πλήρη λεπτομέρειες των κανόνων και των κανονισμών , το πηγαίντε στη νέα σελίδα Launchpad Wavo και να ξεκινήσετε . Με το 2014 στα βιβλία και ένα νέο έτος δεξιά γύρω από τη γωνία , ήρθε η ώρα για να αφήσετε τη ζωή παραγωγόυ υπνοδωμάτιοτ πίσω και να γίνετε το επόμενο μεγάλο όνομα στην dance μουσική .

Σχόλια

σχόλια

About The Author

God is a Dj v1.0

God is a Dj v1.0. Υλικό από τη 1η εποχή του GodisaDJ.gr που ξεκίνησε τη πορεία του στις 09.07.2013 στον κυβερνοχώρο μέχρι και την πρόσφατη μετάβαση του στην updated V2 που διαβάζετε τώρα!

Related Posts