γράφει ο Κυριάκος Μαραγκός

Κάθε φορά που θα βρω στο inbox ένα email από τον φίλο και καλλιτέχνη Christos Paparounis ξέρω ότι περιμένω να δω και να ακούσω κάτι ξεχωριστό.

Πάνε χρόνια από τότε που πρωτοσυναντηθήκαμε στη Πρέβεζα που ζει και αγαπά, διαπιστώνοντας μια ξεχωριστή φλόγα για τη μουσική, πέρα από κάθε τυποποιημένο και εύκολο. Και μου το επιβεβαίωσε και επιβεβαιώνει με την κάθε σύνθεση, σύλληψη και υλοποίηση της ιδέας που ξεφεύγει από τις σκέψεις ενός απλού παραγωγού και συναντά δύσκολες αποστολές, μουσικές και αφορμές!

Το πραγματικό όμορφο στον Χρήστο είναι ότι είναι ένας πολυτάλαντος καλλιτέχνης που βάζει σε υψηλά standard τη λέξη ποιότητα στις δουλειές του και είναι ψείρας με τη λεπτομέρεια ήχου και εικόνας! Είναι πολλοί αυτοί που βγάζουν αποτέλεσμα βασισμένο σε συλλογική δουλειά, αλλά εξαιρετικά ελάχιστοι τύποι σαν και τον ίδιο με χάρισμα εικόνας, μοντάζ και γυρίσματος καθαρά και μόνο από τον ίδιο με εξαιρετικό αποτέλεσμα!

Το κομμάτι του Sofi είναι εμπνευσμένο από τα αθώα παιδικά του νοσταλγικά χρόνια και ένα παραμύθι που η αγαπημένη του γιαγιά διάβαζε πριν τη γλυκιά καθημερινή καληνύχτα!

Εξαιρετικό το συναίσθημα της έμπνευσης, εκπληκτικό το αποτέλεσμα της υλοποίησης σε ήχο και εικόνα! Μπράβο Christos Paparounis!

Σχόλια

σχόλια

About The Author

God is a Dj v1.0

God is a Dj v1.0. Υλικό από τη 1η εποχή του GodisaDJ.gr που ξεκίνησε τη πορεία του στις 09.07.2013 στον κυβερνοχώρο μέχρι και την πρόσφατη μετάβαση του στην updated V2 που διαβάζετε τώρα!

Related Posts