Μερικές φορές η εικόνα μιλάει όσες χίλιες λέξεις από μόνη της…

axwell @ cavo
Ο Johnny Panopoulos, ο χαρισματικός άνθρωπος που βρίσκεται πίσω από μια κάμερα ακολουθώντας εδώ και χρόνια, DJ, καλλιτέχνες, Έλληνες και ξένους superstars, έχει βρει την γαλήνη στο λιμάνι του, την Μύκονο!

Εδώ και αρκετά χρόνια (3 αν δε κάνουμε λάθος) είναι ο επίσημος φωτογράφος/κάμεραμαν του Cavo Paradiso, με αποστολή να αποδώσει μέσω κάμερας και video την μια και μόνο εμφάνιση ενός σπουδαίου gig σε μια μεγάλη καλοκαιρινή βραδιά, από ένα τεράστιο superstar DJ!

Το αποτέλεσμα του, χρόνο με τον χρόνο είναι και καλύτερο κι αλήθεια βάζει πολύ ψηλά τον προσωπικό πήχη…

Στο φετινό aftermovie του Cavo Paradiso των 100+ εκπληκτικών “νυχτών” της φετινής σεζόν, εστιάζει με μοναδικό τρόπο, ευαίσθητο και βελούδινο θα λέγαμε στο #συναίσθημα…

Συναίσθημα που δείχνει την έκρηξη της αδρεναλίνης, την συγκίνηση της βραδιάς, το γεμάτο μαεστρία κάλεσμα της κίνησης του χεριού του DJ, την απίθανη αντίδραση τουριστών με τις σημαίες των χωρών τους αγκαλιά.

Συναίσθημα, που θαρρείς ότι θα καταγράψει ηχητικά ο J.Panopoulos, υπό το drop μιας τεράστιας επιτυχίας. Κι όμως το ντύνει μοναδικά υπό μελωδικές στιγμές αγαπημένων hits, κλείνοντας το aftermovie soundtrack με Above & Beyond! Πολλά μπράβο στον Γιάννη!

Το Cavo Paradiso, το έχουμε γράψει πολλές φορές και είναι η αλήθεια. Προάγει την Ελλάδα και είναι ο μοναδικός clubbing πρεσβευτής που χρόνο με τον χρόνο σέβεται και δίνει πίσω τα πάντα στον επισκέπτη!

Το 2018 φέρνει τα 25α γενέθλια του “ιερού βράχου” του Clubbing. Ας ευχηθούμε να είναι ακόμη πιο εντυπωσιακή η σεζόν και πολλά υποσχόμενη!

Σχόλια

σχόλια

About The Author

Kyriakos Maragos

Αγόρασε στα 10 του το πρώτο του δίσκο (βινύλιο) και από τότε μέχρι και σήμερα, τα πάντα τριγύρω του έχουν να κάνουν με DJing & μουσική. Στο σχολείο ήταν μόνιμα πρόεδρος του 15μελούς γιατί έταζε party! Αφού έπλυνε τσίγκινους δίσκους στον στρατό ως DJ, συνέχισε σε κανονικά clubs σε όλη τη χώρα και μετά έπιασε το μπλα μπλα στο μικρόφωνο σε FM & Web Radios. Όταν τελείωσε το σάλιο έπιασε την ηλεκτρονική πέννα και ξεκίνησε το GodisaDJ.gr. Πλέον βρίσκεται πίσω από το creativity management του site & πολλών ακόμη επιτυχημένων Dj concepts & festivals στην Ελλάδα. Είναι Κριός, ξερόλας και τελειομανής!

Related Posts