Το επιτυχημένο duo παραγωγών, οι Bang La Decks και η κορυφαία ανεξάρτητη dance δισκογραφική εταιρεία στην Ελλάδα, η Down2Earth Records σου δίνουν την ευκαιρία να κάνεις το δικό σου remix, στην μεγάλη, πρόσφατη επιτυχία Zouka.

Μπές στο www.zoukaremix.com και μάθε όλες τις λεπτομέρειες για το πώς μπορείς να συμμετέχεις στον μεγαλύτερο διαγωνισμό που έγινε ποτέ στην Ελλάδα και ο οποίος σου δίνει την δυνατότητα να κερδίσεις 1000€ μετρητά καθώς και την κυκλοφορία του remix σε όλο τον κόσμο από την Down2Earth Records. Όλα τα remixes που θα σταλθούν θα ανέβουν στοsoundcloud λογαριασμό των Bang La Decks (https://soundcloud.com/bang-la-decks).

Ο διαγωνισμός θα ξεκινήσει την Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου και θα ολοκληρωθεί στις 03 Νοεμβρίου ενώ ο νικητής θα επιλεχθεί απο τους ίδιους τους Bang La Decks.

zouka.jpg

Το Zouka είναι το τρίτο single που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα οι Bang La Decks. Το track ήταν ένα απο τα μεγαλύτερα club hits στην χώρα μας το καλοκαίρι που πέρασε, έφτασε στο Top10 του Shazam Chart και στο Top20 τουiTunes chart ενώ το promo video στο YouTube έχει ξεπεράσει το 1,5 εκατομμύριο views. Οι Bang La Decks βρίσκονται αυτή την περίοδο στο studio ετοιμάζοντας το νέο τους single, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στα τέλη της χρονιάς!

o διαγωνισμός γίνεται με τη συνεργασία και υποστήριξη του God is a DJ.gr & Music 89,2

ΠΑΡΤΕ ΜΕΡΟΣ ΕΔΩ! ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Σχόλια

σχόλια

About The Author

God is a Dj v1.0

God is a Dj v1.0. Υλικό από τη 1η εποχή του GodisaDJ.gr που ξεκίνησε τη πορεία του στις 09.07.2013 στον κυβερνοχώρο μέχρι και την πρόσφατη μετάβαση του στην updated V2 που διαβάζετε τώρα!

Related Posts