Το GodisaDJ.gr και το GodisaDJRadioshow που παίζει κάθε Σάββατο στον Μusic 89,2 φέρνουν τον εγχώριο djing παλμό πιο κοντά σε όλους, μέσα από την συνεργασία τους με τις Warner Music/Cobalt, δημιουργώντας μια δυνατή ομάδα με ταλαντούχους upcomer & heavy branded Έλληνες producers & djs που επιμελούνται με ιδιαίτερη φροντίδα και παραγωγική διάθεση διαφορετικές remix/mashup εκδοχές αγαπημένων επιτυχιών της Warner!

Βρείτε τες μέσα από το εβδομαδιαίο promo email packaging της εταιρίας και ακούστε τες και online μέσω του Music 89,2 κάθε Σάββατο βράδυ 20.00 – 22.00!

Μέσα από το #GodisaDJ #team σας παρουσιάζουμε τους Argie & Terry!

Οι Argie & Terry είναι αδέρφια στη ζωή και δίδυμο φωτιά στα decks αφού για 10+χρόνια βρίσκονται ανελλειπώς πίσω από τα booths των Tropicana Beach Club & Cavo Paradiso club στη Μύκονο, απ’ όπου και κατάγονται!

Mε δεκάδες εμφανίσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό, επιτυχημένα DJ Tour στην Αυστραλία παρέα με international ονόματα, ξεχωρίζουν και ανεβαίνουν!

Με «αέρα» κι ανέμους bpm του δημοφιλέστερου clubbing προορισμού στην Ελλάδα τα καλοκαίρια, φέρνουν Μυκονιάτικη dance αύρα στις παραγωγές και τα mash ups τους που μέχρι και σήμερα έπαιζαν τα τεράστια #international DJing ονόματα που «άνοιγαν» με δικά τους sets στο νησί των ανέμων!

Τώρα πλέον και με εσάς!

MASH UPs FREE DOWNLOAD

Dua Lupa ft SWACQ ft Mylo – No Strings Attached Don’t Start Pressure (Argie & Terry Mashup mix)

extra mash ups > free download

Σχόλια

σχόλια

About The Author

God Users

Related Posts