Tα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μας δίνουν την ευκαιρία να μαθαίνουμε πολλά, αλλά και να κοινοποιούμε προσωπικά πράγματα, συναισθήματα, δουλειές και οτιδήποτε άλλο, κάνοντας χρήση του personal marketing άλλοτε ήπια και άλλοτε σε υπερθετικό βαθμό!

Σήμερα το πρωί διαβάσαμε μέσω facebook το παρακάτω μήνυμα το οποίο και κοινοποιώ δημόσια, αφού είναι γραμμένο με πολύ σεβασμό και ποιότητα, από ένα καλλιτέχνη με τον οποίο είχα την ευκαιρία να παρουσιάσω παλαιότερα στο ραδιοφωνικό show του God is a DJ, τον Φώτη Γεωργιάδη «Ancora».

«Πιστεύοντας πάρα πολύ, ότι τίποτα στην ζωή δεν είναι τυχαίο και ότι όλα γίνονται για κάποιο σκοπό, πριν από περίπου έξι μήνες, έτυχε να πάω να ακούσω live έναν Dj και παραγωγό, τον οποίο θαύμασα και θαυμάζω κατά πολύ. Λόγο το ότι αυτόν τον καιρό μένω Κεφαλονιά για σπουδές, οι περιπτώσεις να γίνουν δυνατά Lives από μεγάλους Djs είναι λίγες, έτσι και εγώ αποφάσισα να πάω να τον ακούσω και άμα είμαι τυχερός να μπορέσω να τον γνωρίσω και να μιλήσουμε λίγο από κοντά.Και έτσι και έγινε…Κατάφερα να γνωρίσω τον μεγάλο αυτόν παραγωγό Agent Greg !Περήφανος λοιπόν που το κατάφερα, μου έρχεται η λαμπρή ιδέα και κάνω την απόπειρα να του στείλω ένα demo μου. Σε πάρα πολύ μικρό χρονικό διάστημα παίρνω την θετική τους απάντηση (!),μαζί με την έγκριση και τα θετικά feedback τους! Ένα μεγάλο βήμα για την κατάκτηση των ονείρων μου έγινε πραγματικότητα και μετά από αρκετό καιρό αναμονής! Ανυπομονώ!».

Όπως πολύ σοφά και ο ίδιος ο Hardwell είχε κινήσει γη και ουρανό γύρω από το moto του “αν το ονειρεύεσαι … τότε κάντο” έτσι και εδώ αποδεικνύεται περίτρανα, ότι πρέπει να τολμήσεις, αλλιώς καλύτερα να σιωπήσεις! Αν πιστεύεις σε σένα και τις δυνατότητες σου, τότε ζύγισε το timing που θα παρουσιαστεί ή απλά τόλμησε από μόνος σου κάποιες φορές!

Σημασία έχει πάντα ο τρόπος να ξέρεις! Όσο κι αν είναι TOP το επίπεδο του επαγγελματία ή του label που σε ενδιαφέρει, μη παραγνωρίζεις το γεγονός ότι μιλάμε για … ανθρώπους! Μιλήστε απλά, γήινα και χωρίς πολλά – πολλά επικεντρώνοντας το ενδιαφέρον στο ταλέντο σας και όχι κάπου αλλού! Τα υπόλοιπα έρχονται με υπομονή, επιμονή και πολύ δουλειά!

Σχόλια

σχόλια

About The Author

God is a Dj v1.0

God is a Dj v1.0. Υλικό από τη 1η εποχή του GodisaDJ.gr που ξεκίνησε τη πορεία του στις 09.07.2013 στον κυβερνοχώρο μέχρι και την πρόσφατη μετάβαση του στην updated V2 που διαβάζετε τώρα!

Related Posts