Σημαντικό, όσο και ο καλεσμένος για σήμερα! Είναι αυτό που λένε ο καλός μήνας από το ξεκίνημα φαίνεται (και δε μιλάμε για τον καιρό!). Για τον Stefan Biniak μιλάμε τον Βερολινέζο DJ που σήμερα δεν παίζει σε κάποιο μαγαζί της πρωτεύουσας, αλλά στο καταπληκτικό Mokum στο Άργος!

Είναι πραγματικά σπουδαίο να βλέπεις σημαντικά events στην επαρχία, και το σημερινό του Stefan Biniak το επιβεβαιώνει!

Έτσι, σήμερα 1η Δεκεμβρίου το Mokum Night Club σε συνεργασία με τον Roni Iron παρουσιάζει τον Stefan Biniak, τον δημοφιλέστερο αυτή τη στιγμή DJ/Producer στο ραδιοφωνικό κοινό όλης της Ελλάδας, σε μια βραδιά γεμάτη με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του!

Μαζί του επίσης ο δικός μας μουσικός παραγωγός Roni Iron!

Warm Up : Miltop

Bios:


*** Stefan Biniak ***

Παρασυρθείτε και απολαύστε τον! Όσοι ήταν μάρτυρες σε DJ set του Stefan Biniak, ξέρουν! Μαζί του το κοινό βιώνει την πλήρη φόρτιση των ηλεκτρονικών ήχων. Αν το αγόρι είναι πάνω στα πικάπ, δεν υπάρχει επιστροφή στην καθημερινή ζωή. Το Βερολίνο τον έχει διαμορφώσει, σε αυτό έχει μάθει τις πολλές πτυχές της ηλεκτρονικής μουσικής και τις έχει απορροφήσει στις παραγωγές του που αυτή τη στιγμή απολαμβάνουν παγκόσμια προσοχή. Η αγάπη του για τη μουσική αντικατοπτρίζεται ξεκάθαρα στα τραγούδια του που έχουν κατακτήσει ακόμη και το mainstream ραδιόφωνο στην Ελλάδα. To κομμάτι του “To read all about it Bootleg” ακούγεται παντού, ενώ ήδη το “Tears”, το “The noble art of letting go” και το “Johnny Rotten Bootleg” έχουν καθιερωθεί στο airplay του Offradio.

*** Roni iron ***

Ο dj – μουσικός παραγωγός και τραγουδοποιός, Roni Iron, γεννήθηκε το 1981 στην Αθήνα και ξεκίνησε να ασχολείται το 1992 με τη μουσική. Συγκεκριμένα, στη μουσική του συνδέει πολλά στοιχεία από την ηλεκτρονική μουσική και τη δεκαετία του 80. Επίσης, προτιμά τον Eλληνικό στίχο, καθώς μέσα από τις μεταφορές της ελληνικής γλώσσας εκφράζονται συναισθήματα μοναξιάς, αγάπης και έρωτα με έναν άκρως ποιητικό τρόπο.

Στη μέχρι τώρα πορεία του στη minimal techno, τη house μουσική και τη tech house έχει συνεργαστεί με καλλιτέχνες διεθνούς φήμης, όπως είναι οι DEEP DISH, Christian Varela, Marco Bailey και Leeroy X-Prodigy, αλλά και με καλλιτέχνες της εγχώριας μουσικής σκηνής όπως είναι ο Alexandros Christopoulos, ο Cj Jeff, ο James Benitez, ο Ανδριανός Παπαδέας και διάφοροι άλλοι.

Οι συνεργασίες του Roni με ραδιοφωνικούς σταθμούς ανά όλη τη χώρα ξεκίνησαν από τον Εnergy την άνοιξη του 2012 (Αθήνα) και τον Οff radio το καλοκαίρι του ίδιου έτους (Θεσσαλονίκη). Σήμερα, οι μουσικές του επιτυχίες μεταδίδονται από τον House radio και τον Radio Must (Αθήνα), τον Limit Radio ( Δωδεκάνησα/Κως ), τον Chilli web radio ( Έδεσσα), τον Music Radio 102,1 ( Άρτα, Γιάννενα, Πρέβεζα) και τον Power Fm 100,2 (Βόλος).

Όσον αφορά τις μουσικές παραγωγές, στις 25 Νοεμβρίου (2013) κυκλοφόρησε το remix pack από τους Nick Varon, Nikola Gale, Nikko Z, Inner Rebels, D Unity για την επιτυχία “De grecia”. Είχε προηγηθεί στις 4 Νοεμβρίου (2013) η κυκλοφορία του τραγουδιού “Onira” με την Ξένια Γαργάλη, το οποίο απευθύνεται σε ένα φανταστικό έρωτα, όπου οι ψυχές και τα μυαλά επικοινωνούν.

Επίσης, έχει ανοίξει τη συναυλία των “Infected Mushroom’’ (Μάρτιος 2012, Αθήνα) και έχει παίξει μουσική αφιλοκερδώς στην φιλανθρωπική εκδήλωση μόδας που διοργάνωσε η ελληνική εταιρία ρούχων ‘’Raxevsky’’ για το Χαμόγελο του Παιδιού (Οκτώβριος, 2011).

Οι χειμερινές εμφανίσεις (2013-2014) περιλαμβάνουν μια σειρά μουσικών εκδηλώσεων αφιερωμένων στην ηλεκτρονική μουσική, με το όνομα “Future Grooves” σε συνεργασία με την Cleopatra, τον Cj Jeff και τον Stefan Biniak. H καλοκαιρινή περιοδεία του σε Αθήνα (Mamacas), Μύκονο, Ρέθυμνο, Έδεσσα, Μαλαισίνα, Θεολόγο, Μυτιλήνη, Σπέτσες, Χανιά, Ελαφόνησο, Καλαμάτα, Ναύπλιο, Άργος, στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και τεράστια αποδοχή από τον κόσμο.

Αναμένονται οι προγραμματισμένες εμφανίσεις του Roni Iron σε Μεσολόγγι, Λάρισα, Καλαμάτα, Τρίκαλα, αλλά και η κυκλοφορία του ολοκληρωμένου άλμπουμ, μετά από 2 χρόνια δουλειάς, με τραγούδια σε 3 διαφορετικές γλώσσες.

Xορηγοί επικοινωνίας : OFFradio.gr , Clubber.gr , Godisadj.gr , Star Fm 929 , Radiomustathens,gr

stefan biniak at mokum.jpg

https://www.youtube.com/watch?v=kkLTxsAhURw

Σχόλια

σχόλια

About The Author

God is a Dj v1.0

God is a Dj v1.0. Υλικό από τη 1η εποχή του GodisaDJ.gr που ξεκίνησε τη πορεία του στις 09.07.2013 στον κυβερνοχώρο μέχρι και την πρόσφατη μετάβαση του στην updated V2 που διαβάζετε τώρα!

Related Posts