Τα social media πλεον είναι μην ο βασικότερος πυρήνας για την διαφήμιση του επαγγέλματος μας. Μέσα από αυτά προωθούμε τη δουλειά μας σε χιλιάδες κόσμο, δείχνουμε κάτι πιο οργανωμένο και πολύ πιο όμορφο φυσικά. Στο παρακάτω άρθρο θα σας πω τέσσερις λόγους για να φτιάξετε το δικό σας website.

1 . Σε κάνει να δείχνεις πιο επαγγελματίας.

create-website

Ανεξάρτητα με το πόσο καιρό είσαι στο χώρο η πόσο επιτυχημένος είσαι, μια ηλεκτρονική σελίδα είναι σίγουρα πολύ απαραίτητη. Ο ιστότοπος θα πρέπει να έχει ένα συγκεκριμένο περιεχόμενο σχετικά με το ποιος είσαι, τι μουσική παίζεις, πότε και που παίζεις και τέλος αν έχεις κάποια διάκριση σε διαγωνισμό. Έχοντας όλα αυτά στον ιστιότοπο σου παρουσίαζεις με έναν πολύ όμορφο τρόπο τον εαυτό σου και τη δουλειά σου.

2. Σε βλέπουν πιο σοβαρά και μπαίνουν στην περιέργεια να ψάξουν το προφίλ σου.

How-to-create-website

Μια καλά διατηρημένη σελίδα τραβάει σίγουρα το μάτι αρκετών και αυτομάτως καταλαβαίνουν πώς κάνεις ότι κάνεις με αφοσίωση και πάθος. Ένας ιστότοπος με το όνομα σου μπορεί να προσφέρει υψηλότερες βαθμολογίες αποτελεσμάτων αναζήτησης, αυτό εδώ είναι  ένας αρκετός λόγος για να έχετε το όνομα σας στη διεύθυνση URL. Διαφορετικά το χειρότερο πράγμα που μπορεί να συμβεί είναι να εμφανιστεί η αρχική σελίδα κάποιου άλλου με το δικό σου όνομα.

3. Σε βοηθάει να ξεχωρίσεις από τους άλλους DJs

Create_Website_xl_54073411_(Custom)

Πόσες χιλιάδες σελίδες με DJs υπάρχουν στο facebook, πόσες προσωπικές ιστοσελίδες όμως υπάρχουν εκεί έξω? Κάνε την διάφορα και εσύ λοιπόν, μην επαναπαύεσαι μόνο σε μια σελίδα στο facebook.

4. Μπορείς να αλλάξεις σχεδόν τα πάντα

shutterstock_176722052-2

Στην ιστοσελίδα σου σίγουρα θα έχει ένα πιο όμορφο οπτικό αποτέλεσμα, επίσης είναι πολύ σπάνιο να διαγράψουν την ιστοσελίδα σου (εκτός αν έχεις παράνομο υλικό). Με τη δική σου ιστοσελίδα έχεις επίσης μια οργανωμένη σειρά με τα βίντεο σου, τις παραγωγές που κάνεις αλλά και τόσα άλλους λογαριασμούς που έχεις στο facebook, YouTube, Mixcloud, Soundcloud, Instagram & Twitter, με αποτέλεσμα ότι κι αν ανεβάσεις να το δουν ότι αμέσως χωρίς να χάνει κανείς κάπoιο σου post.

Σχόλια

σχόλια

About The Author

Thanos K

Γεννημένος με το μικρόβιο της μουσικής από μικρός και με ένα όνειρο να γίνει super star dj (αμήν και πότε) ο Thanos K ασχολείται σταθερά με το djing από τα 12 του. Βλέποντας μεγάλα ονόματα πάνω στο stage αγάπησε την μουσική πιο πολύ και από τις κοπέλες του και συνεχίζει μέχρι και σήμερα να μιξαρει σε διάφορα club όπου στο ένα από αυτά είναι και resident. Είναι λεων στο ζώδιο τελειομανης μεγάλος χιουμοριστας και ολίγον νευρικός!

Related Posts