Το Soundcloud πρόσθεσε πρόσφατα ένα νέο χαρακτηριστικό στο οπλοστάσιο της ακρόασης κάτι το οποίο έλειπε εδώ και χρόνια από το δυναμικό του!

Με τον έλεγχο της δεξιάς στήλης στο Soundcloud / αρχική σελίδα, οι χρήστες θα δουν τώρα στα δεξιά της στήλης την κατηγορία HISTORY. Επίσης στην οθόνη, κάτω δεξιά θα παρατηρήσετε ότι εμφανίζονται σε άμεση ροή τα 3 τελευταία κομμάτια που ακούσατε!

Στην ίδια την καρτέλα του HISTORY, μια πλήρης λίστα της ακρόασης του χρήστη μπορεί να βρεθεί τακτοποιημένη – οργανωμένη κάτω από ένα κατάλογο των έξι πηγών που θεωρούμε ότι είναι αυτές που ο χρήστης ακούει περισσότερο από τους άλλες. Η κατηγορία με το Ιστορικό, είναι διαθέσιμη μέχρι στιγμής μόνο στον browser!

Με το νέο χαρακτηριστικό module του HISTORY λοιπόν, μπορείτε άνετα και εύκολα, να εντοπίσετε και να ανακαλύψετε τα κομμάτια που ακούσατε περισσότερο, στις πρόσφατες επισκέψεις σας στο soundcloud και να τις επαναφέρετε στη μνήμη σας με ένα κλικ!

soundcloud-history.jpg

Σχόλια

σχόλια

About The Author

God is a Dj v1.0

God is a Dj v1.0. Υλικό από τη 1η εποχή του GodisaDJ.gr που ξεκίνησε τη πορεία του στις 09.07.2013 στον κυβερνοχώρο μέχρι και την πρόσφατη μετάβαση του στην updated V2 που διαβάζετε τώρα!

Related Posts