Πόσο μελάνι δεν χύθηκε στον παγκόσμιο τύπο (και ηλεκτρονικά μέσα) για την επανένωση τους μέσα στο 2017; Πόσες φορές η πρώην manager δεν άφηνε υπονοούμενα στο προσωπικό της Twitter;

Οι Swedish House Mafia, χρόνια μετά το “σπάσιμο” της παρέας αποτελούν το μήλο της έριδος για εκατομμύρια fans που θέλουν να τους δουν και τους τρεις ξανά μαζί στο stage! Κι αν αυτό δεν έρχεται ενιαίο, το φετινό line-up στο Cavo Paradiso επιφυλάσει μια τεράστια χαρά για τους fans που θα έχουν τη δυνατότητα να τους δούνε … σε solo εμφανίσεις!

Axwell

O υπέροχος Σουηδός με τις απίστευτες παραγωγικές δυνατότητες θα είναι στο booth του Cavo Paradiso στις 16/7 (Κυριακή)

Steve Angello

O “δικός” μας Steve με τις Ελληνικές ρίζες, κάνει το βήμα της επιστροφής (αφού για Ελλάδα – δεν θέλει να ακούει)… Κάτι οι προσωπικές αναμνήσεις, κάτι οι πιθανές mega-εμφανίσεις που συζητήθηκαν και δεν έγιναν τεράστια gigs στην χώρα μας τον απομάκρυναν. Φέτος όμως επιστρέφει στο “Cavo” της Ελλάδας! Θα είναι στο booth στις 24/7 (Δευτέρα) μετά το 2013!!!

Ingrosso

Το ξέρατε ότι πριν απο κοντά 2 δεκαετίες ο Sebastian Ingrosso ήταν φανατικός θαμώνας του Cavo Paradiso και προσωπικός fan του Έλληνα master George Siras? O Ingrosso με τα απίστευτα και δυναμικά του set ξέρει να παρασύρει όσο πραγματικά λίγοι το κοινό στον ορίζοντα του booth, εκεί στο Cavo της Μυκόνου! Γι αυτό θα βρίσκεται εις διπλούν στα decks στις 31/7 (Δευτέρα) & 14/8 επίσης (Δευτέρα)

μη τα χάσετε με τίποτα!

 

 

Σχόλια

σχόλια