It’s a same να μη δώσεις προσοχή και να βλέψεις τη μελλοντική σου ακολουθία στους … SAME!

Η ομάδα του GodisaDJ.gr είχε την τύχη να τους ακολουθήσει από τα πρώτα τους ατομικά βήματα 4 χρόνια πριν και χαίρεται ιδιαιτέρως για αυτή την “ένωση”! Η ισχύς εν την ενώσει που έλεγαν οι θαυμαστοί μας πρόγονοι και είχαν τόσο μα τόσο δίκιο!

Ο Άγγελος (Kidd Angelo) και ο Σπύρος (DJ Zenn) είναι αυτό που λέμε “κολλητοί” στη ζωή, αλλά και επαγγελματικά με όσα ρίσκα κι αν αυτό επιφέρει… Μετά από πολλές προσωπικές εμπειρίες στα πρώτα τους βήματα κάτω από την ομάδα του Johnny Gerontakis, πολύ δουλειά και τρέξιμο σε όλα τα επίπεδα για να βελτιωθούν και να δώσουν στίγμα για το προσωπικό τους level καριέρας, έφτασαν σε πολύ υψηλά επίπεδα αναγνωρισιμότητας και επιπέδου.

kid angelo - tiesto.jpg

Δεν είναι λίγο ο ίδιος ο Tiesto να αποθεώνει τον Kid Angelo για την ροή και την warm up παρουσία του μετά άψογης τεχνικής στο event του στο Paradise της Μυκόνου, δεν είναι λίγο επίσης και η παραγωγική ικανότητα του DJ Zenn να περνάει απαρατήρητη όταν σε όλο τον πλανήτη οι DJs παίζουν non stop το remix του Justin Bieber “Sorry” και φυσικά όταν και οι δύο τους μαζί έχουν σταθεί απίστευτα δίπλα σε global djs όπως οι Afrojack, Martin Garrix, DVBBS, Will Sparks, Don Diablo και άλλοι.

Η κοινή τους παρουσία κάτω από την στέγη της Primer Records, ωρίμασε τις συνθήκες σκέψεις υλοποίησης του κοινού τους concept “SAME” που έρχεται με φρέσκια διάθεση να μπει ένθετο στο βιβλίο των εγχώριων DJ duets που γνωρίζουμε εδώ και χρόνια κυρίως λόγω των PLAYMEN, HOUSETWINS και πιο πρόσφατα των Ace2Ace.

same2.jpg

Η φρέσκια διάθεση, η δίψα για επιτυχία, η παραγωγική/djing ικανότητα και η γενικότερη δύναμη της PRIMER εγγυάται το περιβάλλον για να δούμε πολλά και καλά πράγματα από τους SAME αφού και η ηλικιακή τους κλίμακα αφήνει πολλές υποσχέσεις για ένα ευρύτερο μέλλον.

Με παρακαταθήκη τις εμπειρίες, την απλότητα του χαρακτήρα τους και το πάθος τους για να πάνε μπροστά ευχόμαστε στους SAME να γίνουν ένα μεγάλο Ελληνικό DJ brand NAME!

Σχόλια

σχόλια

About The Author

God is a Dj v1.0

God is a Dj v1.0. Υλικό από τη 1η εποχή του GodisaDJ.gr που ξεκίνησε τη πορεία του στις 09.07.2013 στον κυβερνοχώρο μέχρι και την πρόσφατη μετάβαση του στην updated V2 που διαβάζετε τώρα!

Related Posts