Είτε προσπαθείτε να κυνηγήσετε για να ακούσετε τα μεγαλύτερα DJ sets, είτε να ανακαλύψετε τους underground ήχους του αύριο είτε να αναζητήσετε τις καλύτερες ιδέες που μπορεί να προσφέρει η βιομηχανία της ηλεκτρονικής μουσικής, είτε να ανοίξετα με τα κονές σας τις προοπτικές ενός καλύτερου προσωπικού σας DJing/Producing μέλλοντος καριέρας, το Amsterdam Dance Event είναι το κλειδί σας σε κάθε πόρτα.

Η κοινότητά της dance κουλτούρας είναι ενθουσιασμένη ενόψει της φετινής έκδοσης της ADE, της κορυφαίας συνόδου κορυφής ηλεκτρονικής μουσικής στον κόσμο, η οποία επιστρέφει στο Άμστερνταμ από τις 18 έως τις 22 Οκτωβρίου. Και μεταξύ των προγραμμάτων Lab, Pro, Festival και Arts & Culture, η ADE προσφέρει για άλλη μια φορά ένα πραγματικό smorgasbord καινοτομίας και ζωντανής μουσικής.

Βρείτε όλο το πρόγραμμα και τι δεν πρέπει να χάσετε εδώ!

Σχόλια

σχόλια

About The Author

Kyriakos Maragos

Αγόρασε στα 10 του το πρώτο του δίσκο (βινύλιο) και από τότε μέχρι και σήμερα, τα πάντα τριγύρω του έχουν να κάνουν με DJing & μουσική. Στο σχολείο ήταν μόνιμα πρόεδρος του 15μελούς γιατί έταζε party! Αφού έπλυνε τσίγκινους δίσκους στον στρατό ως DJ, συνέχισε σε κανονικά clubs σε όλη τη χώρα και μετά έπιασε το μπλα μπλα στο μικρόφωνο σε FM & Web Radios. Όταν τελείωσε το σάλιο έπιασε την ηλεκτρονική πέννα και ξεκίνησε το GodisaDJ.gr. Πλέον βρίσκεται πίσω από το creativity management του site & πολλών ακόμη επιτυχημένων Dj concepts & festivals στην Ελλάδα. Είναι Κριός, ξερόλας και τελειομανής!

Related Posts