Σε ένα πολύ ωραίο περιβάλλον όπως αυτό του Mezzanine, ήρθε το πρώτο από μια σειρά από Workshops τα οποία ετοιμάζει η Zero10 Records.

seminar.jpg

To κλίμα από νωρίς έδειχνε ζεστό και οικείο, αφού τα πρώτα «πηγαδάκια» της συνάντησης συναντήθηκαν έξω από το κτίριο του workshop με «αρχηγό» και εκεί τον George Siras!

seminar2.jpg

H παρέα, γιατί έτσι εξελίχθηκε χτες η συνάντηση και το σεμινάριο αυτό, είχε παιδιά που ξεκίνησαν βράδυ από την επαρχία για να είναι εκεί μεσημέρι Τετάρτης στο κέντρο της Αθήνας, είχε αρκετές γυναίκες συναδέλφους και υποψήφιες του χώρου, είχε νέα παιδιά με κίνητρο και δίψα να ακούσουν τι εστί DJing & παραγωγή μέσα από ένα πρίσμα συντελεστών – συνεργατών της Zero10 Records όπως οι: Dino MFU, Chris IDH, Valeron, George Siras, Agent Greg, Slick Beats, Ms. Lefki, Star Motel, Dj the Boy, Dimension X , Sherif Francis & Kiriakos Maragos (God is a DJ), Μίμης Θεοδώρου (Mikro)…

To σεμινάριο κάλυψε πάρα πολλά θέματα με ευχέρεια χρόνου και πολλές απαντήσεις στα παρακάτω topics:

z_workshop.jpg

Επιπλέον, πολλά παιδιά είχαν την ευκαιρία να διατυπώσουν δικά τους ερωτήματα και να λάβουν τεκμηριωμένες απαντήσεις στα όσα τους ενδιαφέρουν από τα έμπειρα στελέχη του podium!

Ήταν ένα πολύ καλά δεμένο και «χαλαρό» από πλευράς οικειότητας workshop, με Top προσεγγίσεις από έμπειρα στόματα – όπως του George Siras – μεγάλη άνεση και φιλική παρουσίαση από τον Dino MFU και μια συνολική ομάδα που ήθελε να δώσει την ευκαιρία σε νέα παιδιά και μελλοντικά «αστέρια» να μάθουν μυστικά της δουλειάς, τη σωστή προσέγγιση στον τομέα του DJing, της παραγωγής, του marketing της εικόνας τους και την επαγγελματική τους συνεργασία με επιχειρηματίες.

mikro.jpg

Ειδικά στον τομέα αυτό, η συνομιλία του ιδιοκτήτη του Mikro στη Γλυφάδα κ. Μίμη Θεοδώρου με το κοινό και με νέους DJs ήταν διαφωτιστική, γιατί για πρώτη φορά επίσημα ακούστηκε και η «άλλη» πλευρά της συνεργασίας, αυτής δηλαδή που κρίνει, επιλέγει και απαιτεί με την καλή έννοια προσόντα και προδιαγραφές από τους DJs που καλούνται να παίξουν σε ένα μαγαζί!

Κλείνοντας, το God is a DJ που ήταν εκεί και μίλησε για τη συνεργασία της με τη Zero10 Records αλλά και τη παρουσία της στον χώρο, ηχογράφησε το σεμινάριο και σας το παρουσιάσει σε audio format τις επόμενες ημέρες για να ακούσετε κι εσείς ότι δεν είδατε από κοντά, μέχρι το 2ο workshop το οποίο αναμένεται ακόμη δυνατότερο και με μεγαλύτερες εκπλήξεις!

Δείτε κάνοντας κλικ εδώ όλο το φωτογραφικό υλικό του workshop

https://www.youtube.com/watch?v=hO8eqxjnrqg

Σχόλια

σχόλια

About The Author

God is a Dj v1.0

God is a Dj v1.0. Υλικό από τη 1η εποχή του GodisaDJ.gr που ξεκίνησε τη πορεία του στις 09.07.2013 στον κυβερνοχώρο μέχρι και την πρόσφατη μετάβαση του στην updated V2 που διαβάζετε τώρα!

Related Posts