Με χαρά έλαβα τις προάλλες το promo αυτό από την Recharged Records του Agent Greg!

Μόλις το άκουσα χαμογέλασα! Άλλωστε δεν είναι και λίγο να βρίσκεις αξιόλογες Ελληνικές παραγωγές σε αντίστοιχο επίπεδο προσαρμογής με τα κορυφαία labels του πλανήτη! Μετά το έβαλα πιο δυνατά για να το ακούσω καλύτερα και να το “εκτιμήσω”!

Από μόνο του ως γεγονός ότι η Recharged διαβάζει τον EDM τόνο του εξωτερικού και τον “υιοθετεί” σε project της σημαίνει πολλά και για την διορατικότητα του management αλλά και την επιβεβαίωση της ηχητικής πραγματικότητας που επικρατεί στο global DJ tracklist & production! Και από την άλλη το βήμα που δίνει στον Zenn ένα νεαρό ταλαντούχο να δείξει τις EDM αρετές του, βάπτισμα του πυρός αλλά και τόλμη από ένα label που το είχαμε συνηθίσει περισσότερο σε house παρά σε πιο uplifting ηλεκτρονικές καταστάσεις!

Τώρα, το Let’s Rock, μπορεί να είναι το πρώτο track του Zenn, δείχνει όμως αξιόλογα στοιχεία και φυσικά ταξιδιάρικη σύνθεση γεμάτη ενέργεια και twisting drops! Το μέλλον του ανήκει!

Σχόλια

σχόλια

About The Author

God is a Dj v1.0

God is a Dj v1.0. Υλικό από τη 1η εποχή του GodisaDJ.gr που ξεκίνησε τη πορεία του στις 09.07.2013 στον κυβερνοχώρο μέχρι και την πρόσφατη μετάβαση του στην updated V2 που διαβάζετε τώρα!

Related Posts