Τι να πει κανείς για αυτήν την καθαρόαιμη house-άρα πάνω στο τέλος της προηγούμενης χιλιετίας… Η προσωπική μου ιστορία έχει ως εξής: 6 μήνες ψάχναμε με φίλους να βρούμε έστω τον τίτλο του κομματιού, αλλά μάταια. Μέχρι που αναγκαστήκαμε να «εισάγουμε» παράνομα στο citygroove ένα walkman recorder, να το γράψουμε και να ρωτήσουμε τους «φίλους» μας στα δισκάδικα της εποχής τον τίτλο. Μετά λύπης βέβαια μάθαμε ότι ήρθαν στην Ελλάδα 10 βινύλια όλα και όλα και τα είχε πάρει ένας dj…

Ένα κομμάτι που όποτε το ακούς απλά σου έρχεται το σκηνικό στο μαγαζί που ανέφερα πιο πάνω, που όλοι τραγουδούσαμε το ρυθμό του χωρίς να έχουμε ιδέα τι έλεγαν τα «λογάκια» που έχει μέσα. Ακόμα και πρώτη φορά να το ακούσει κάποιος του προκαλεί κάτι, τον κρατάει να το ακούσει όλο. Από τότε μετράει αμέτρητα plays στα set μου τουλάχιστον, αλλά και σε όλων όσων σέβονται τα έπη.

R-14084-1212525502.jpeg.jpg

Robbie Rivera – Come With Me λοιπόν. Ένας καλλιτέχνης – μηχανή μουσικής. Αμέτρητες κυκλοφορίες εδώ και σχεδόν 17-18 χρόνια. Το συγκεκριμένο κομμάτι βρισκόταν στο b side του LP Robbie Rivera – The Soul Bandit (επίσης πολύ ωραίο κομμάτι) και κυκλοφόρησε μόνο σε βινύλιο στην Αμερική το 1999 από Gossip Records. Το γεγονός ότι ήταν στο b side το έκανε ακόμα πιο «ψαγμένο». Απολαύστε το!

Σχόλια

σχόλια

About The Author

God is a Dj v1.0

God is a Dj v1.0. Υλικό από τη 1η εποχή του GodisaDJ.gr που ξεκίνησε τη πορεία του στις 09.07.2013 στον κυβερνοχώρο μέχρι και την πρόσφατη μετάβαση του στην updated V2 που διαβάζετε τώρα!

Related Posts