Η τεχνολογία έφερε την «επανάσταση» και στον χώρο της τηλεόρασης. Από το να κάτσεις με το ρολόι κάτω να προλάβεις να δεις κάτι … ή έστω την ευκολία της εγγραφής στον αποκωδικοποιητή σου, περάσαμε στη web εποχή της on demand TV, που εσύ ανά πάσα στιγμή έχεις το control στο χέρι σου!

Και στο DJing οι προσπάθειες πολλές, αλλά εγώ θα σταθώ σε τρεις κυρίως.

Fader by God is a DJ: Σε ένα ειδικά διαμορφωμένο Studio που σαν DJ θα λατρέψεις, με πάσης φύσεως τεχνικό DJing εξοπλισμό, το team του God is a DJ έχει στήσει 3 online κάμερες που ακολουθούν για μια ώρα παντού τον guest Dj και αναδεικνύουν τη τεχνική του! Παράλληλα σας δίνει την ευκαιρία να γνωρίσετε καλύτερα τον καλεσμένο του εκάστοτε επεισοδίου με εισαγωγική συνέντευξη μαζί του! Το Fader έχει αγκαλιαστεί από χιλιάδες Viewers που το ακολουθούν πιστά!

Zero10 DJ Zone: Στο DJ booth που υπάρχει στα γραφεία της εταιρίας, οι DJs της Zero10 φέρνουν σε συχνή ροή τα δικά τους sets προς οπτικο-ακουστική χρήση!

LockRoom: η Θεσσαλονίκη, θεωρώ προσωπικά πως πάντα είχε φρέσκιες ιδέες τόσο γενικά, όσο και στον χώρο του DJing. Στο κέντρο της πόλης υπάρχει το LockRoom, ο πιο εναλλακτικός χώρος της πόλης, που φιλοξενεί καλλιτέχνες από όλα τα είδη της μουσικής βιομηχανίας και στον οποίο έχουν την ευκαιρία να προβληθούν και να πειραματιστούν “δουλεύοντας” σε ένα σύγχρονο επαγγελματικό εξοπλισμό. Ταυτόχρονα, ο χώρος ενδείκνυται όπως και προβάλει εμφανίσεις μέσω full high definition live streming στην ιστοσελίδα http://lockroom.tv/ ενώ παράλληλα δίνει τη δυνατότητα σε ένα περιορισμένο αριθμό ατόμων να παρακολουθήσει από κοντά, καθώς και να επηρεαστεί από τις μουσικές επιλογές και ικανότητες του εκάστοτε καλλιτέχνη!

Υπηρετώντας το DJing οφείλουμε ένα μεγάλο μπράβο σε όλες τις παραπάνω πρωτότυπες όσο και ασυνήθιστες για τα Ελληνικά δεδομένα κινήσεις!

Σχόλια

σχόλια

About The Author

God is a Dj v1.0

God is a Dj v1.0. Υλικό από τη 1η εποχή του GodisaDJ.gr που ξεκίνησε τη πορεία του στις 09.07.2013 στον κυβερνοχώρο μέχρι και την πρόσφατη μετάβαση του στην updated V2 που διαβάζετε τώρα!

Related Posts