Ήρθε η στιγμή να ψηφίσεις στο DJMag για τα TOP100 καλύτερα clubs του πλανήτη! Αυτόματα σου έρχεται η σκέψη του να ψηφίσεις για το αγαπημένο σου Ελληνικό club που εδώ και 26 είναι πάντα στην πρώτη γραμμή global διασκέδασης και υπηρεσιών, από πλευράς εμφανίσεων τεραστίων DJing ονομάτων, ποιότητας υπηρεσίας που αφορά, οπτικο-ακουστικό περιβάλλον, θέα, τραπέζια και φυσικά ασφάλειας!

cavo ending season17

Το CAVO PARADISO δεν χρειάζεται συστάσεις. Είναι η Βίβλος του Ελληνικού clubbing. Είναι η αφορμή για πολλούς άλλους να εξελιχθούν με βάση αυτό το πρότυπο!

NINA @ CAVO

Αυτονόητη όχι υποχρέωση, αλλά επιλογή η ψήφος για να έρθει για μια ακόμη φορά ψηλά, και να υψώσει την σημαία του Ελληνικού clubbing και πάλι ψηλά στον παγκόσμιο χάρτη και φυσικά στον πιο όμορφο βράχο του Αιγαίου!

cavo-paradiso-club-mykonos

Οι αρθρογράφοι μας στο GodisaDJ.gr βρήκαν 10 καλούς λόγους για να το ψηφίσετε!

  • Γιατί είναι με διαφορά το καλύτερο σε προσφορά Ελληνικό club!

  • Γιατί αξίζει να ζήσεις έστω και μια βραδιά από κοντά την αύρα του!

  • Γιατί έχει από τους καλύτερους ήχους και visuals σε Ελληνικά clubs!

  • Γιατί έχει απίστευτο ξημέρωμα με φόντο το Αιγαίο και τα αεροπλάνα από πάνω σου να παίρνουν την κάθοδο για το αεροδρόμιο της Μυκόνου!

  • Γιατί θα δεις τεράστιους stars στα decks από πολύ κοντά! Θα μπορέσεις να τους απολαύσεις στα 2 μέτρα!

  • Γιατί δεν σταμάτησε ποτέ να φέρνει τους καλύτερους DJs ανά περίοδο και τάσεις!

  • Γιατί η Μύκονος οφείλει σχεδόν τα πάντα στην clubbing φήμη του!

  • Γιατί θες να δεις τον David Morales να σβήνει – παραδοσιακά – το κεράκι γενεθλίων του στο 2ο σπίτι του, όπως το χαρακτηρίζει κι ο ίδιος!

  • Γιατί πάντα επιλέγει και συμπορεύεται με τους καλύτερους Έλληνες DJs να ανοίγουν τεράστιους σε αίγλη και αναγνωρισιμότητα παγκόσμιους DJs

  • Γιατί θες να τιμήσεις ενάν ΚΥΡΙΟ του Ελληνικού clubbing με προσφορά και ήθος επι δεκαετίες, τον οραματιστή του έργου κ.Νικόλαο Δακτυλίδη!

cavo greek flag

ΨΗΦΙΣΕ ΤΟ ΤΩΡΑ!

Σχόλια

σχόλια

About The Author

Kiriakos Maragos

Αγόρασε στα 10 του το πρώτο του δίσκο (βινύλιο) και από τότε μέχρι και σήμερα, τα πάντα τριγύρω του έχουν να κάνουν με DJing & μουσική. Στο σχολείο ήταν μόνιμα πρόεδρος του 15μελούς γιατί έταζε party! Αφού έπλυνε τσίγκινους δίσκους στον στρατό ως DJ, συνέχισε σε κανονικά clubs σε όλη τη χώρα και μετά έπιασε το μπλα μπλα στο μικρόφωνο σε FM & Web Radios. Όταν τελείωσε το σάλιο έπιασε την ηλεκτρονική πέννα και ξεκίνησε το GodisaDJ.gr. Πλέον βρίσκεται πίσω από το creativity management του site & πολλών ακόμη επιτυχημένων Dj concepts & festivals στην Ελλάδα. Είναι Κριός, ξερόλας και τελειομανής!

Related Posts