Η Numark λανσάρει το NTX1000, το νέο της turntable. Με αρχική τιμή στα 399$ το συγκεκριμένο ”πικάπ” είναι μία πολύ καλή εναλλακτική για όσους δεν ”σηκώνουν” οικονομικά την αγορά ενός τσιμπημένου στην τιμή Technics. ”Η numark αναγνωρίζει την ανάγκη ύπαρξης ενός προσιτού πλέηερ δίσκων το οποίο να ανταποκρίνεται στην άνοδο της δημοτικότητας του βινυλίου σε DJ gigs” τόνισε ο υπέυθηνος τύπου της εταιρίας επισημαίνοντας πως ”Εάν χρειάζεσαι κάτι ευπροσάρμοστο αλλά ποιοτικό, το NTX1000 θα καλύψει το 100% των απαιτήσεων σου.”

numark_ntx10001

Μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Numark για να ανακαύψεται όλες τις τεχνικές λεπτομέριες της καινοτόμου αυτής συσκευής. (https://www.numark.com/product/ntx1000)

Σχόλια

σχόλια

About The Author

Neoklis Van Garen

Γεννημένος την ‘’χρυσή’’ δεκαετία των 90s μυήθηκε απο νωρίς στην ηλεκτρονική μουσική αφού αντί για ζουζούνια μεγάλωσε με Sasha και Prodigy. Mονόκερος στο ζώδιο, λάτρης της κυνικής ρητορικής, έχει αλλεργια στις σφήκες και τα ελληνικά οπότε κρέμασε τα ακουστικά του και αφοσιώθηκε στο tichu… εεε την μουσική παραγωγή. Μόνιμα κλεισμένος σε ένα studio ως γνήσιος audiophile, με εξαίρεση τις ώρες που λαμβάνει την ημερήσια έκθεση του στον ήλιο σε καποια καφετέρια του Γαλατσίου.

Related Posts