Τι έγινε;

Σας ξεγέλασε η εικόνα και βιαστήκατε να πατήσετε κλικ για το επακόλουθο ομφαλμόλουτρο;

Με αφορμή τη δεδομένη φωτογραφία, θέτουμε σήμερα το θέμα των topless DJ events που πληθαίνουν σιγά – σιγά και στην Ελλάδα μας!

djsexy

 

Αλήθεια πως ξεκινάμε για να πάμε σε ένα τέτοιο event, ποια μπορούν να είναι τα κριτήρια;

Είναι για τη μουσική από τη DJ που θα παίξει; … !!! μπαααα δε νομίζουμε!

Είναι για τη τεχνική της στα decks; … !!!! εδώ και δε νομίζουμε!

Είναι για την «επωνυμία» της DJ; … !!! μπαααα δε νομίζουμε!

Ο ένας και μοναδικός μάλλον λόγος που θα πάει κάποιος – κάποια σε ένα τέτοιο event είναι το μπανιστήρι ή έστω η περιέργεια του τι θα δει (ακούσει;) σε ένα μαγαζί …

Όσο για τα μαγαζιά που μπαίνουν στη διαδικασία δημιουργίας τέτοιων events; Κατά 90% είναι άσημα και συνοικιακά bar/club Β & Γ Εθνικής (και βάλε), με έλλειψη μουσικής παιδείας και αντίληψης, αλλά με αυξημένη τη συνείδηση λαϊκής γρήγορηε «ξεπέτας» σε ένα event για μπόλικη «ανδρίλα» και πιθανή χορηγία ανδρικού αποσμητικού!!!

byzodj

Πρόσφατα, στη περιοχή που έκανα προσωπικές διακοπές σε μια υπέροχη παραλία με 2 διαφορετικά μαγαζιά (beach clubs) – σε απόσταση μερικών εκατοντάδων μέτρων – διοργανώθηκαν την ίδια βραδιά κάτω από το Αυγουστιάτικο φεγγάρι 2 διαφορετικά events, το ένα υπό την αιγίδα του καλύτερου τοπικού ραδιοφώνου, με πολύ promotion και ποιοτικότατους DJs και στο άλλο 200 μέτρα δεξιά, σε άλλο stage (!) Topless DJ event!

Δε χρειάζεται να σας πω, που είχε περισσότερο κόσμο…

Με τη περιέργεια γεμάτη, αλλά και με τη «δίψα» να ζήσω τη μεγάλη στιγμή από κοντά, πήγα και εγώ για να ανταμώσω και ακούσω τη καλλιτέχνη DJ!

Η πρώτη μεγάλη μου έκπληξη είναι ότι η δήθεν Topless DJ, ήταν πολύ μερικώς topless με τα αξεσουάρ μάλλον υπό το πρίσμα ρεκτιφιέ, παρά δυναμικής παρουσίας για «γεμάτο» οφθαλμόλουτρο!

Η δεύτερη κρυάδα και φυσικό ξενέρωμα, ήρθε όταν έπρεπε να ακούσω τη πρώτη τεχνική αλλαγή! Εδώ δε γελάμε, αλλά κλαίμε για τους υπευθύνους των μαγαζιών που ενέκριναν μια ότι να ναι πατοκούμπισα γλάστρα για να ψυχαγωγήσει ένα «κουφό» ακούνητο κοινό, το οποίο ήταν εκεί για να βλέπει, παρά να ακούει!

Από την άλλη τι να ακούει; Μια κοπέλα που την είχαν εκπαιδεύσει να πατάει play και να ανεβοκατεβάζει 2 κουμπιά στο μείκτη, μιξάροντας mainstream ξένα κομμάτια με … Παντελίδη;

Φταίει ο κόσμος; Ναι μπορεί με την αισθητική και τη ποιότητα επιλογής του να φταίει στο ποσοστό συμμετοχής και συναίνεσης ενός τέτοιου event. Δε θα πρέπει να αγνοούμε όμως και την ατάκα του τύπου, πήγα για τον χαβαλέ!

toplessdj

 

Όλα τα παραπάνω έχουν αντίκρισμα για τη δουλειά και τον χώρο μας, διότι σε δύσκολες εποχές με χαμηλά μεροκάματα και πολύ λίγες θέσεις εργασίας, δίχως ασφάλιση για τους περισσότερους σχεδόν πάντα, άσχετες «γλάστρες» είναι αυτές που αφαιρούν εργασία ή ημέρες εργασίας με σημασία για πολλούς που ζουν οικογένειες από τη θέση του DJing

Με σεβασμό στη προσωπικότητα και τη προσπάθεια των ταλέντων που μπαίνουν στο χώρο, των επαγγελματιών ή αυτών που το προσπαθούν μέσω του DJing να σας γνωρίσουν και ψυχαγωγήσουν – με ή χωρίς laptop – controller – πικάπ, βινυλίων ή οτιδήποτε άλλο μπορεί να είναι «τριβή» συζητήσεων για τους DJs, εσείς το κοινό μας, θα πρέπει να έχετε απαιτήσεις πρώτα από τον εαυτό σας και τις επιλογές σας για το που και με ποιον θα αφιερώσετε κάποιες ώρες διασκέδασης, στέλνοντας έτσι κατάλληλα τα topless events στον χώρο που ανήκουν … στα καμπαρέ και τα στριπτιζάδικα!

Σχόλια

σχόλια

About The Author

God is a Dj v1.0

God is a Dj v1.0. Υλικό από τη 1η εποχή του GodisaDJ.gr που ξεκίνησε τη πορεία του στις 09.07.2013 στον κυβερνοχώρο μέχρι και την πρόσφατη μετάβαση του στην updated V2 που διαβάζετε τώρα!

Related Posts