Για μια ακόμη χρονιά και μετά τη λίστα με τους 100 κορυφαίους DJs της χρονιάς, έρχεται αντίστοιχα η περίοδος που οι αναγνώστες ψηφίζουν για τα αγαπημένα τους clubs μέσω συγκεκριμένου facebook application! Ο διαγωνισμός αυτός, είναι παραπάνω από απλά το όνομα ενός αγαπημένου club! Είναι διαγωνισμός που προμοτάρουμε τον τουρισμό και την ίδια μας τη χώρα! Είναι κάτι σημαντικό και με ιδιαίτερο σκοπό!

Στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια ,3 διάσημα clubs φιγουράριζαν στη λίστα με τα κορυφαία του πλανήτη! Φέτος και πάντα θεωρητικά ότι περιμένουμε στατιστικά είναι από τα clubs που ακολουθούν:

Cavo Paradiso | Mykonos

H Μέκκα του Ελληνικού clubbing χτυπά δυνατά κάθε καλοκαίρι από τον ιερό βράχο της Μυκόνου! Το Cavo Paradiso μπαίνει στον 21ο χρόνο παρουσίας του και είναι μακράν το σημαντικότερο open air club της χώρας μας με Α κεφαλαίο, στον τομέα DJ line up, οργάνωσης, design χώρου και οπτικο-ακουστικής παρουσίας!

Τα σημαντικότερα ονόματα της Παγκόσμιας DJ σκηνής έχουν παρελάσει επί πολλά συναπτά χρόνια σε ένα party feeling που όμοιο του δύσκολα θα βρεις αλλού στις Κυκλάδες! Να θυμίσουμε ότι το 2013 είχε καταλάβει τη 13η θέση! Και εις ανώτερα για φέτος ευχόμαστε!

Paradiso Club | Rhodes

Κατά τη χρυσή δεκαετία του 80 η Ρόδος ήταν για πολλούς λόγους ο αγαπημένος Ελληνικός προορισμός, ανάμεσα στους οποίους και το πλούσιο nightlife με τις πολλές επιλογές και τις φανταστικές μουσικές! Τα τελευταία χρόνια το επίπεδο των clubs και των local DJs έχει ανέβει και επί 19 συναπτά έτη, ένα club με όνομα, χαρακτήρα και απίστευτο team δίνει τον καλύτερο του εαυτό και επιβραβεύεται με την συνεχόμενη αναγνώριση, σεβασμό και απήχηση στο καλοκαιρινό κοινό που ενώνει λαούς και ηλικίες υπό το πρίσμα του εκπληκτικού global DJing line up, που απογειώνει feeling και stage!

Είναι δυο πρωταγωνιστές του clubbing για την Ελλάδα που αξίζουν της προσοχής και της επιλογής της ψήφου μας, σε μια χώρα που το μπουζούκι, η Πάολα και το τζατζίκι βγάζουν προς τα «έξω» την αίσθηση πως αυτό είναι διασκέδαση στην Ελλάδα!

Let’s help to change it! – Ψηφίστε ΕΔΩ!

Σχόλια

σχόλια

About The Author

God is a Dj v1.0

God is a Dj v1.0. Υλικό από τη 1η εποχή του GodisaDJ.gr που ξεκίνησε τη πορεία του στις 09.07.2013 στον κυβερνοχώρο μέχρι και την πρόσφατη μετάβαση του στην updated V2 που διαβάζετε τώρα!

Related Posts