Κάθε Γενάρη η κοινότητα της techno συρρέει μαζικά στην ηλιοκαμμένη Playa del Carmen του Μεξικού για το πολυβραβευμένο και κατά πολλούς μεγαλύτερο φεστιβάλ της underground μουσικής σκηνής, BPM Festival.
Για άλλη μια χρονιά ο δισκογραφικός γίγαντας της house & techno μουσικής, Toolroom Records, κυκλοφορεί μία μουσική συλλογή αφιερωμένη στην τεράστια αυτή διοργάνωση. Το compilation αυτό περιλαμβάνει κομμάτια απο φρεσκο-υπογραμμένους artists της, όπως οι Enzo Siffredi και Martin Ikin αλλά και τoυ δικόυ μας Vangelis Kostoxenakis.

Mία συλλογή που δεν πρέπει να λείπει απο τις Playlist των house & techno φαν.
Ακούστε την και αγοράστε την εδώ: https://www.beatport.com/release/toolroom-bpm-sampler-2017/1914878

Σχόλια

σχόλια

About The Author

Neoklis Van Garen

Γεννημένος την ‘’χρυσή’’ δεκαετία των 90s μυήθηκε απο νωρίς στην ηλεκτρονική μουσική αφού αντί για ζουζούνια μεγάλωσε με Sasha και Prodigy. Mονόκερος στο ζώδιο, λάτρης της κυνικής ρητορικής, έχει αλλεργια στις σφήκες και τα ελληνικά οπότε κρέμασε τα ακουστικά του και αφοσιώθηκε στο tichu… εεε την μουσική παραγωγή. Μόνιμα κλεισμένος σε ένα studio ως γνήσιος audiophile, με εξαίρεση τις ώρες που λαμβάνει την ημερήσια έκθεση του στον ήλιο σε καποια καφετέρια του Γαλατσίου.

Related Posts