Για πρώτη φορά στην ιστορία της Tomorrowland μόλις μια ημέρα μετά το πέσιμο της αυλαίας για το 2018, παρακολουθήσαμε σε livestream την πρεμιέρα του #aftermovie2018! Και δεν ήμασταν μόνοι μας, περισσότεροι από 3.500.000 κόσμος συνδέθηκε χτες στις 18.00 και παρακολούθησε ζωντανά ένα υπέροχο 23 λεπτο οδοιπορικό στις καλύτερες στιγμές της φετινής Tomorrowland που ήταν καλύτερη από κάθε άλλη χρονιά!

PLAY VIDEO

Εννοείται φυσικά ότι ο Ελληνικός παλμός ήταν και ΠΑΛΙ ΕΚΕΙ για 2ο Σαββατοκύριακο στη σειρά και ανέβασε την Ελληνική σημαία ψηλά, σε κάθε σετ σε κάθε ώρα της ημέρας!

tm gr18_3

tm com gr3

tm com gr2

Σχόλια

σχόλια

About The Author

Kiriakos Maragos

Αγόρασε στα 10 του το πρώτο του δίσκο (βινύλιο) και από τότε μέχρι και σήμερα, τα πάντα τριγύρω του έχουν να κάνουν με DJing & μουσική. Στο σχολείο ήταν μόνιμα πρόεδρος του 15μελούς γιατί έταζε party! Αφού έπλυνε τσίγκινους δίσκους στον στρατό ως DJ, συνέχισε σε κανονικά clubs σε όλη τη χώρα και μετά έπιασε το μπλα μπλα στο μικρόφωνο σε FM & Web Radios. Όταν τελείωσε το σάλιο έπιασε την ηλεκτρονική πέννα και ξεκίνησε το GodisaDJ.gr. Πλέον βρίσκεται πίσω από το creativity management του site & πολλών ακόμη επιτυχημένων Dj concepts & festivals στην Ελλάδα. Είναι Κριός, ξερόλας και τελειομανής!

Related Posts