Είναι αλήθεια πως η κρίση, οι τραπεζικές δυσκολίες, οι πληρωμές των προμηθευτών, αλλά και η πραγματική δυσκολία στο να αγοράσει κάποιος/α το εισιτήριο τους μέσω internet έφεραν μόλις κάποιες ημέρες πριν το ξεκίνημά του, την ακύρωση του OLYMPIA DANCE FESTIVAL.

Είναι πραγματικά λυπηρό αυτό… ιδιαίτερα λυπηρό τόσο για την προσωπική “ευημερία” και τουριστική αξιοποίηση του νομού Ηλείας, όσο και για την αναβάθμιση, υποστήριξη και προώθηση της ηλεκτρονικής μουσικής μέσω τέτοιων φεστιβάλ.

Η επίσημη σελίδα τους στο facebook έβγαλε νωρίτερα την ακόλουθη ανακοίνωση:

olympia.jpg

Είναι επίσης, δύσκολο και ιδιαίτερα απογοητευτικό το γεγονός, ότι μέσω αυτού του φεστιβάλ, πολλοί νέοι, άλλοι πρωτοεμφανιζόμενοι, άλλοι πολλά υποσχόμενοι djs μαζί με επώνυμα εγχώρια brand names του Ελληνικού DJing & παραγωγής, θα εμφανιζόντουσαν μαζί σε ένα μαραθώνιο ραντεβού καταξίωσης και επιβεβαίωσης του ταλέντου ή της εμπειρίας τους.

Παράλληλα, είναι επιχειρηματικά επώδυνο ως ζημιογόνο το γεγονός, ότι ο κύριος χρηματοδότης του φεστιβάλ είναι κυριολεκτικά μετέωρος μπροστά στις εξελίξεις και τα όσα οι μέρες έφεραν, πράγμα που σημαίνει ότι δύσκολα ή ακόμη και απίθανα, ίσως δούμε κάτι τα επόμενα χρόνια στον ίδιο χώρο, που μεγαλούργησε πέρσι η “ενιαία” Dreamland.

crowd1.jpg

Η όλη ζημιά όμως (εκτός από την όποια οικονομική, οποιουδήποτε φεστιβάλ που ακυρώνεται) γίνεται και έχει επίδραση στο φυσικό κοινό, τους ανθρώπους που περίμεναν πως και πως το γεγονός για να αποδράσουν για λίγες μέρες από τα προβλήματα και τη μιζέρια, το κοινό που υπερθετικά στηρίζει τους Έλληνες πρωταγωνιστές της ηλεκτρονικής μουσικής, που και μπερδεύτηκε από τη πρώτη περίοδο που δεν ήξερε ποιο είναι το σωστό φεστιβάλ που πρέπει να δει τις ίδιες ημερομηνίες με κάποιο άλλο και που στήριξε με την οικονομική του δυσκολία τη προσπάθεια συνέχισης ενός ονείρου, στον χώρο του πολιτισμού και του αθλητικού ιδεώδους!

Το πολύπαθο αυτό κοινό κουράστηκε και απογοητεύτηκε. Καλό είναι όλοι να το προσέξουμε και να το προασπίσουμε από μελλοντικές αρνητικές αντίστοιχες εκδοχές φεστιβάλ.

Τέλος, ένα μπράβο και ένα χειροκρότημα ανήκει στους “αθόρυβους” πρωταγωνιστές, πίσω από όποιες λάμψεις και δημοτικότητα. Είναι τα παιδιά της παραγωγής, τα παιδιά που έτρεξαν πολύ, μόχθησαν παραπάνω και ζούσαν πιο πολύ για την ηθική αναγνωρισιμότητα επιβράβευσης στόχου, παρά οποιοδήποτε οικονομικό αντίκρυσμα! Κρίμα είναι η λέξη και απογοήτευση το συναίσθημα!

Από την άλλη η όποια κρίση, έχει και τα θετικά της. Έχει το συναίσθημα της επιμονής για κάτι καλύτερο και την ωριμότητα της στιγμής από τα λάθη και τις φουρτούνες των προηγούμενων αποτυχιών!

Καλή επιτυχία για του χρόνου, ευχόμαστε – σας περιμένουμε ΔΥΝΑΤΟΥΣ!


Σχόλια

σχόλια

About The Author

God is a Dj v1.0

God is a Dj v1.0. Υλικό από τη 1η εποχή του GodisaDJ.gr που ξεκίνησε τη πορεία του στις 09.07.2013 στον κυβερνοχώρο μέχρι και την πρόσφατη μετάβαση του στην updated V2 που διαβάζετε τώρα!

Related Posts