Είναι αλήθεια ότι το 2014 ενέπνευσε, έβγαλε μια ενωμένη κουλτούρα καλλιτεχνικής και Ελληνικής djing κατεύθυνσης με πάνω από 40 Έλληνες κατεξιωμένους ανθρώπους του χώρου και άρεσε πολύ! Κατακλείστηκε από κόσμο από όλη την χώρα, αγαπήθηκε πολύ και έγινε following από χιλιάδες social followers.

Είναι αλήθεια ότι το 2015 μπέρδεψε πολύ τον ίδιο κόσμο με την πορεία διάσπασης που υπήρξε στο εταιρικό της περιεχόμενο και οδήγησε και στην αναβολή της και παράλληλα στο πρόωρο τέλος ενός φεστιβάλ που είχε τα κατάλληλα εφόδια για να δημιουργήσει στο μέλλον κάτι καλό!

Είναι επίσης αλήθεια, ότι σε δύσκολους καιρούς σαν κι αυτούς που βιώνουμε, είναι καλό όλα να μπαίνουν σε ένα φιλτράρισμα, σε μια συζήτηση και να λύνονται!

Κάπως έτσι πρέπει να είναι η ιστορία πίσω από την επιστροφή που ακούγεται…

Ευχόμαστε η DREAMLAND που ανακοινώθηκε ότι επιστρέφει μέσα από τα social media ενός εκ των διοργανωτών του, να συνεχίσει – ενωμένη – όπως ξεκίνησε, με όραμα να φιλοξενήσει στον απίστευτο χώρο της Αρχαίας Ολυμπίας, κάτι αξιοσημείωτο και ωφέλιμο για τη νεολαία, τη σκηνή της εγχώριας ηλεκτρονικής μουσικής, έτσι όπως έβαλε τις βάσεις με το ξεκίνημα της.

Το έχει ανάγκη ο κόσμος που την αγάπησε και την στήριξε!

Η επιστροφή της προγραμματίζεται στο πρώτο Σαββατοκύριακο του Αυγούστου! Περισσότερες πληροφορίες από την επίσημη σελίδα της: https://www.facebook.com/dreamlandthefestival/?fref=ts

Σχόλια

σχόλια

About The Author

God is a Dj v1.0

God is a Dj v1.0. Υλικό από τη 1η εποχή του GodisaDJ.gr που ξεκίνησε τη πορεία του στις 09.07.2013 στον κυβερνοχώρο μέχρι και την πρόσφατη μετάβαση του στην updated V2 που διαβάζετε τώρα!

Related Posts