Ποτέ στο παρελθόν, μέχρι τώρα ένας DJ επιτευχθεί δε κατάφερε να «γεμίσει» Γερμανικο Στάδιο για μια σόλο συναυλία. Το Σάββατο, 7 Νοεμβρίου του 2015, ο δύο φορές # 1 DJ στον κόσμο, Hardwell, θα γράψει ιστορία στη Γερμανία με το “I AM Hardwell – UNITED WE ARE” !

Οι πωλήσεις των εισιτηρίων ξεκίνησαν την 1η Σεπτεμβρίου το μεσημέρι, και το αποτέλεσμα ξεπέρασε τις προσδοκίες όλων – 72 ώρες αργότερα το “I AM Hardwell – UNITED WE ARE” – event/συναυλία ήταν sold out!

Αυτή η σκέψη ξεκίνησε για τον μετά την καταπληκτική του παρουσία στην καλοκαιρινή εκδήλωση “WORLDCLUBDOME” BigCityBeats στη Φρανκφούρτη. Μετά από αυτό ένιωσε ότι το γερμανικό κοινό θα ήταν ιδανικό για μια μαζική ατομική μέγα – συναυλία.

Η τιμή εισόδου εφάπαξ από € 19,00 συν μια δωρεά € 1,00 σε Hardwell του Ιδρύματος “United We Are” προσφέρθηκε για να υποστηρίξει “The World’s Biggest Guestlist” ένα event που ξεκίνησε από τον Hardwell σε συνεργασία με το Ινδικό Ίδρυμα Πρόνοιας για να χρηματοδοτήσει την εκπαίδευση των παιδιών που έχουν ανάγκη στην Ινδία.

Μαζί με αυτό, δίνει τη δυνατότητα στους fans να πραγματοποιήσουν προαιρετικά, μια επιπλέον εθελοντική αιμοδοσία, η οποία απλόχερα γίνεται από πολλούς οπαδούς και δίνει αγάπη σε αυτούς που πραγματικά το έχουν ανάγκη!

Σχόλια

σχόλια

About The Author

God is a Dj v1.0

God is a Dj v1.0. Υλικό από τη 1η εποχή του GodisaDJ.gr που ξεκίνησε τη πορεία του στις 09.07.2013 στον κυβερνοχώρο μέχρι και την πρόσφατη μετάβαση του στην updated V2 που διαβάζετε τώρα!

Related Posts