Είναι από τους DJs θρύλους…

Αν ρωτήσεις 10 διαφορετικούς ανθρώπους τυχαία στον δρόμο, “πες μας ένα γνωστό DJ” είναι σχεδόν σίγουρο ότι πάνω από τους μισούς θα σου πουν … Tiesto!

kid angelo - tiesto

Είναι ένα όνομα – ιστορία – που έχει συνδεθεί με την ανάδειξη του djing ως ένα superstars επάγγελμα και συνετέλεσε τα μέγιστα έτσι ώστε οι μισθοί αυτών να εκτοξευθούν στα ουράνια και φυσικά ο DJ να φύγει από τα “στενά” όρια του club μαγαζιού, περνώντας στην “αρένα” των φεστιβαλικών συναυλιών. Είναι ο μοναδικός DJ στην ιστορία που dj set του έγινε η Ολυμπιακή παρέλαση στην Αθήνα του 2004 και πολλά – πολλά ακόμη!

Έχει ακουστεί ότι φέτος, το 2017 θα κλείσει με αυτή τη χρονιά τις πολλές εμφανίσεις – παντού σε όλο τον πλανήτη – και θα αφιερωθεί σε λιγότερα gigs.

tiesto_denon_godisadj_SC5000

Είναι η χρονιά ορόσημο, που φέρνει για τον Tiesto και μια μεγάλη αλλαγή, μέσα στον χώρο του το booth! O Ολλανδός superstar άλλαξε το προσωπικό του rider από Pioneer CDJS 2000 nxs2 σε Denon SC5000! Mια εντυπωσιακή κίνηση για έναν DJ τέτοιας εμβέλειας μετά τους επίσης πολύ αναγνωρισμένους (και τεχνικά) Laidback Luke, Oliver Heldens & Paul Oakenfold, κίνηση που δείχνει ότι η DENON είτε εμβαθύνει στον τομέα της ανάδειξης του νέου εξοπλισμού με σωστά όπλα marketing, είτε πραγματικά τα πολύ αξιόλογα μηχανήματα της κερδίζουν ολοένα και περισσότερους επώνυμους dj fans, δείχνοντας στον ηγεμόνα PIONEER τον δρόμο της σκέψης για την όποια απάντηση!

Σχόλια

σχόλια

About The Author

Kiriakos Maragos

Αγόρασε στα 10 του το πρώτο του δίσκο (βινύλιο) και από τότε μέχρι και σήμερα, τα πάντα τριγύρω του έχουν να κάνουν με DJing & μουσική. Στο σχολείο ήταν μόνιμα πρόεδρος του 15μελούς γιατί έταζε party! Αφού έπλυνε τσίγκινους δίσκους στον στρατό ως DJ, συνέχισε σε κανονικά clubs σε όλη τη χώρα και μετά έπιασε το μπλα μπλα στο μικρόφωνο σε FM & Web Radios. Όταν τελείωσε το σάλιο έπιασε την ηλεκτρονική πέννα και ξεκίνησε το GodisaDJ.gr. Πλέον βρίσκεται πίσω από το creativity management του site & πολλών ακόμη επιτυχημένων Dj concepts & festivals στην Ελλάδα. Είναι Κριός, ξερόλας και τελειομανής!

Related Posts