Την Παρασκευή 7 Νοεμβρίου το PIXI club παρουσιάζει τον Jamie Jones και το ανατρεπτικό Hot Creations Showcase. Ο κορυφαίος παραγωγός της Techno σκηνής, dj και ιδρυτής του πασίγνωστου label Hot Creations,το οποίο έρχεται με τα δύο βασικά του μέλη, Richy Ahmed και Russ Yallop για να προσφέρουν μια οπτικοακουστική performance στο Gazi Music Hall. Μαζί τους μουσική θα παίξουν και οι resident djs του PIXI: Gus&Bonso (Rhythmetic Records,Quantized Music).

Λίγα λόγια για τον καλλιτέχνη: Ο Ουαλός Jamie Jones συμμετέχει στα μεγαλύτερα festival παγκοσμίως (Burning Man, BPM, TomorrowLand, Ultra, Glastonbury, Timewarp, Kazantip) και αποτελεί resident του DC 10 club της Ibiza με το εβδομαδιαίο label party των Hot Creations, “Paradise”. Είναι μέλος του γκρουπ ηλεκτρονικής μουσικήςHot Natured και το 2011 επιλέχθηκε ως ο σημαντικότερος dj στον κόσμο από το διαδικτυακό μουσικό περιοδικόResident Advisor.

Προπώληση εισιτηρίων: viva.gr, Public, Παπασωτηρίου, Seven Spots, Iανός και Reload Stores.

HC_Set2.jpg

Πληροφορίες: PIXI.gr, PIXIE official facebook page

Σχόλια

σχόλια

About The Author

God is a Dj v1.0

God is a Dj v1.0. Υλικό από τη 1η εποχή του GodisaDJ.gr που ξεκίνησε τη πορεία του στις 09.07.2013 στον κυβερνοχώρο μέχρι και την πρόσφατη μετάβαση του στην updated V2 που διαβάζετε τώρα!

Related Posts