Είναι γνωστό στους κύκλους της ηλεκτρονικής μουσικής στην χώρα μας, ότι από την πλευρά του Ιονίου, στη Κέρκυρα εδώ και χρόνια ότι το Pazuzu κάνει την διαφορά και έχει σταθερά το πάνω χέρι στα καλά και συνεχόμενα gigs με international acts!

Βασικός παράγοντας εκεί ο Stelios Ioannis που μετά την πολύ καλή δουλειά που έχει κάνει στην Primer, φροντίζει έτσι το αγαπημένο του μέρος, να έχει και την παρουσία που του αξίζει!

Σε ένα καλοκαίρι με πολλά event gigs αυτά που ξεχώρισαν και ξεχωρίζουν είναι αυτά των MERK & KREMONT που έγινε και των Tujamo, Ummet Ozcan & Dubvision που αναμένονται μέσα στον Αύγουστο!

Χτές όμως έγινε το έλα να δεις με τον Superstar Chuckie … που στην κυριολεξία τους … τσάκισε! Δείτε όμορφα στιγμιότυπα – και μην ξεχάσετε – εφόσον βρεθείτε για διακοπές στη Κέρκυρα, ένα είναι το μέρος και με τρομερό ήχο!

Σχόλια

σχόλια

About The Author

Dim.Anagnostakis

Σε ηλικία 5 ετών άκουσα τυχαία τα 2 κομμάτια σταθμούς του Tiesto. Εκεί ήταν η πρώτη επαφή με την ηλεκτρονική μουσική. Μετά στα 12 μου, είπα για πλάκα ‘εγώ θα γίνω dj’. Μεγαλώνοντας κατάλαβα ότι αυτό είναι που θέλω να κάνω στην ζωή μου. Συστήνομαι ως νέος dj και παραγωγός, αν και έχοντας λίγα χρόνια που ασχολούμαι σοβαρά με τον χώρο, θέλω να υπάρχει μια συνεχής εξέλιξη.

Related Posts