Σε μια περίοδο που πρόεκυψαν και εγχώρια dj awards (!) o Παγκόσμιος θεσμός του DJMag Top100 που τόσο πολύ έχει κριθεί αυστηρά και κακόπιστα από μεγάλη μερίδα clubbers ανά την υφήλιο, για “πληρωμένες” ψήφους και θέσεις στην κατάταξη επιστρέφει για να προσφέρει τη δυνατότητα μιας διαφορετικής – όχι τόσο σε τεχνικό επίπεδο ψηφοφορίας – όσο από πλευράς κοινωνικής υποστήριξης.

Για πρώτη φορά, το DJMag ενώνει τις δυνάμεις του με το κοινό, με προτάσεις φιλανθρωπικών καταθέσεων υπέρ του οργανισμού της Unicef για τα παιδιά του κόσμου, σε 190 γωνιές του πλανήτη – κι αυτό μέσα από τη διαδικασία ψηφοφορίας – που ξεκινά στις 5 Ιουλίου και κλείνει τις ηλεκτρονικές κάλπες στις 13 Σεπτεμβρίου του 2017.

Όπως κάθε χρόνο τα τελευταία έτη, η ανακήρυξη του κορυφαίου και των υπόλοιπων 99 TOP DJs για το 2017 θα γίνει την τελευταία ημέρα του ADE στο Άμστερνταμ περί τα μέσα Οκτώβρη.

Ο διαγωνισμός για την ανάδειξη των 100 καλύτερων DJ του κόσμου από το περιοδικό DJ Mag μόλις άνοιξε και περιμένει την φετινή σας ψήφο! Πάμε να θυμηθούμε τα περσινά αποτελέσματα με την ευχή φέτος να δούμε καλύτερα δεδομένα επιλογών (και αξιοπιστίας – προφανώς)

dj-mag-2016-results

 

Σχόλια

σχόλια

About The Author

Thanos K

Γεννημένος με το μικρόβιο της μουσικής από μικρός και με ένα όνειρο να γίνει super star dj (αμήν και πότε) ο Thanos K ασχολείται σταθερά με το djing από τα 12 του. Βλέποντας μεγάλα ονόματα πάνω στο stage αγάπησε την μουσική πιο πολύ και από τις κοπέλες του και συνεχίζει μέχρι και σήμερα να μιξαρει σε διάφορα club όπου στο ένα από αυτά είναι και resident. Είναι λεων στο ζώδιο τελειομανης μεγάλος χιουμοριστας και ολίγον νευρικός!

Related Posts