Είσαι DJ ηλικίας από 16 – 25 ετών; Σου αρέσει η ηλεκτρονική μουσική κάθε είδους και παθιάζεσαι με το mixing; Αν ναι, το God is a DJ.gr σε συνεργασία με το εξειδικευμένο κατάστημα (και e-shop)DJMarket διοργανώνουν ένα φανταστικό διαγωνισμό και σε καλούν να πάρεις μέρος, κερδίζοντας σπουδαία δώρα για αρκετό home-DJ-practice!

Για να πάρεις μέρος, χρειάζεται η διάθεση και ο χρόνος να δημιουργήσεις, τι άλλο; Ένα δικό σου dj set συνολικής διάρκειας 30 λεπτών και να μας το στείλεις!

Η διάρκεια ισχύος του διαγωνισμού είναι από 14/4 μέχρι 14/5. Ο Νικητής θα ανακοινωθεί στις 19/5 μέσω του www.godisadj.gr

djmarket-cover2.jpg

Διάβασε παρακάτω τους αναλυτικούς όρους συμμετοχής και περιμένουμε να δούμε και το δικό σου dj set mix!

  • Κάνεις LIKE στα Facebook pages των

https://www.facebook.com/godisadj.gr

https://www.facebook.com/DJmarket

  • Κάνεις share το facebook άρθρο αυτό!
  • Κατεβάζεις το main cover που θα βρεις στο download link (κάνοντας κλικ εδώ), προσθέτοντας επιπλέον σε edit το #dj nick name σου. (font style: Tahoma)
  • Ηχογραφείς το dj set σου σε ότι style εσύ θες, συνολικής διάρκειας 30’ λεπτών
  • To ανεβάζεις στο soundcloud ή στο mixcloud κάνοντας τις παρακάτω διαδικασίες:

– Βάζεις τίτλο «God is a DJ | DJ Market contestόνομα σου »

– Ανεβάζεις σαν εξώφυλλο το Main Cover μας, με το δικό σου όνομα

– Κάνεις tag τα keywords: God is a DJ.gr & DJMarket

Κατόπιν,

  • Μας στέλνεις τα στοιχεία σου (email – κινητό σου τηλ) και φυσικά το mix set link σου π.χ.

https://soundcloud.com/god-is-a-dj-radio-show/bananistas-goes-deep

ή

http://www.mixcloud.com/GodisaDJRadioShow/god-is-a-dj-in-the-mix-epis-08_14-part2-with-kirk-carpenter/

στο email: info@godisadj.gr ή σε facebook message στη σελίδα μας

  • Εμείς σου ανεβάζουμε στο God is a DJ.gr τη δική σου συμμετοχή, επιστρέφοντας σου το God is a DJ unique link το οποίο διαδίδεις από τη προσωπική σου σελίδα στο facebook, σε καθημερινά posts! Π.χ. http://www.godisadj.gr/el/podcast/gr_djs/kalidon_presents_kalcast_6.html

Σημασία έχει η συμμετοχή, η προσπάθεια και η ευκαιρία που σας δίνουμε να ανεβάσετε το δικό σας mix set στο #1 DJs portal στην Ελλάδα! Δεν μετρούν τα πόσα likes πήρες, ούτε τα views που έπαιξε με play το σετ σου! Μετράει η συμμετοχή και η διάθεση να φέρουμε το DJing πιο κοντά στη νέα γενιά!

dj-contest-dwra.jpg

Γι αυτό τον λόγο θα κληρώσουμε τα δώρα του χορηγού μας DJMarket και θα παρουσιάσουμε την κλήρωση on camera μέσα από το studio του God is a DJ στις 19/5!

Τόσο στο www.godisadj.gr όσο και στο www.djmarket.gr το όραμα μας και η αγάπη μας είναι να στηρίξουμε τη νέα γενιά των djs με γνώσεις, καθημερινή ενημέρωση και φυσικά ποιότητα! Τα δώρα που κληρώνουμε είναι:

1 Akiyama Sirion controller με κάρτα ήχου &

2 1ζευγάρι ακουστικών Akiyama HDJ Snow bird white limited DJ headphones

Καλή επιτυχία!

djmarketbanner.jpg

Το DJmarket.gr είναι το μεγαλύτερο δικτυακό και φυσικό DJ κατάστημα στην Ελλάδα και μέρος του καταστήματος xaudio με έδρα του τη Λάρισα (Η λειτουργία του ηλεκτρονικού καταστήματος ξεκίνησε στα τέλη του 2004 και του πρώτου φυσικού καταστήματος του οποίου ξεκίνησε τον Μάρτιο του 1975).
Εδώ θα βρείτε τα πάντα που αφορούν επαγγελματίες και ερασιτέχνες στο DJing, μουσική παραγωγή και remixing.

Στόχος του ηλεκτρονικού καταστήματος είναι η πώληση επώνυμων και επαγγελματικών προϊόντων για όλους όσους θέλουν να ασχοληθούν είτε ερασιτεχνικά είτε είναι ήδη επαγγελματίες στον χώρο της μουσικής σκηνής στις ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ.
Τεχνικοί με χρόνια γνώση στο αντικείμενο του DJing και του επαγγελματικού ήχου και της ηλεκτρονικής μουσικής παραγωγής θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε αυτό που χρειάζεστε.
Το κατάστημα δημιουργήθηκε και διαχειρίζεται από επαγγελματίες DJs με γνώμονα την ευκολία στην αναζήτηση προϊόντων και την επιλογή τους, για τις αυξανόμενες ανάγκες των DJ.

www.djmarket.gr

Σχόλια

σχόλια

About The Author

God is a Dj v1.0

God is a Dj v1.0. Υλικό από τη 1η εποχή του GodisaDJ.gr που ξεκίνησε τη πορεία του στις 09.07.2013 στον κυβερνοχώρο μέχρι και την πρόσφατη μετάβαση του στην updated V2 που διαβάζετε τώρα!

Related Posts