Η ενδοχώρα είναι υπέροχη, είναι ιδανική κάθε εποχή του χρόνου! Είναι το οξυγόνο για να περάσεις καλά και ανέμελα μαζί με τις ομορφιές της φύσης. Όταν ειδικά το συνδυάσεις με μουσικά φεστιβάλ, τότε το cocktail παραμονής και διακοπών παίρνει άλλη διάσταση!

Η ηλεκτρονική μουσική έχει περιορισμένο – μεν – κοινό, αφοσιωμένο δε…

Υπάρχουν ήδη αρκετές φιλόδοξες προσπάθειες ιδιωτικής πρωτοβουλίας για να γίνουν στην χώρα μας ενδιαφέρουσες φεστιβαλικές προτάσεις, πολλές φορές όμως (για να μη πούμε τις περισσότερες) πέφτουν πάνω σε αμέτρητα γραφειοκρατικά προβλήματα, μέτριες εταιρίες παραγωγής και  ιδιαίτερα ανεβασμένα κοστολόγια, που κάνουν την βιωσιμότητα τους περιορισμένη.

Η επαρχία όμως με τις ομορφιές της, το απέραντο γαλάζιο των νησιών και ο ασυναγώνιστος ήλιος πάνω από την Ελλάδα δίνουν δυνατότητες εξέλιξης και εξαγωγής κάποιων festival projects έτσι ώστε και ο τομέας του φεστιβαλικού τουρισμού να αρχίσει να κάνει δειλά – δειλά την εμφάνιση του στην χώρα μας.

Το GodisaDJ.gr παρουσιάζει σε αλφαβητική σειρά μερικά υπέροχα σε πρωτοβουλία και μίξη με την φύση ή την πόλη, φεστιβαλικά projects που ξεχώρισε με την ευχή να προχωρήσουν σε παραπάνω από … μια εμφανίσεις στο κοινό που πρέπει να τα αγκαλιάσει με ιδιαίτερη φροντίδα και αφοσίωση:

Chania Beach Party  (Chania)
https://www.facebook.com/chaniabeachparty/

Dreamland (Ancient Olympia)
https://www.facebook.com/dreamlandthefestival/

Freedom Dance FSTVL (Messologi)
https://www.facebook.com/freedomdancefestival/

Helios Festival (Corfu)

Odyssia Festival (Loutraki)
https://www.facebook.com/odyssiafestival/

Rhythmatic (Pelion)

Reworks Festival (Thessaloniki)
https://www.facebook.com/reworksfestivalofficial/

Summer Paradise Lindos
https://www.facebook.com/SummerParadiseLindos/

 

Σχόλια

σχόλια