Ως elegant Gentleman της δισκογραφίας, της εκλεκτικής μουσικής και του ιδανικού ταξιδιού στον κόσμο, ο Αλέξανδρος Χριστόπουλος δημιούργησε από το 2003 ένα ιδανικό μουσικό ταξιδιωτικό concept το “La Suite” ένα μείγμα μουσικής πανδαισίας και Luxurious εναρμόνισης με τα κορυφαία hip / design hotels στον κόσμο!

Ο Alexandros Christopoulos το δημιούργησε όταν βρισκόταν στην Planetworks, μετά την απόλυτη επιτυχία του Sunset & Sunrise compilation (που κι αυτό είχε τεράστια απήχηση). Μπόρεσε και πρόλαβε να το συνδυάσει με ένα καταπληκτικό hotel promo, εντός κι εκτός των συνόρων μας πριν η κρίση πέσει πάνω στη νύχτα και απορροφήσει τέτοιες εκδηλώσεις και σπουδαία events!

Alexandros Christopoulos 1

Από τις πρώτες κιόλας συλλογές εστίασε σε εκτελέσεις και remix που προέρχονταν και από Έλληνες producers/DJs και έκανε γνωστή την elegand σύνθεση τους στο ευρύτερο κοινό. Οι συλλογές των “La Suite” συγκαταλέγονται ανάμεσα στις κορυφαίες των πωλήσεων των 2 τελευταίων δεκαετιών και βρίσκονται ανάμεσα στις CD-θήκες fans της ποιοτικής μουσικής.

To “La Suite” και φέτος επιστρέφει μέσω της 314 records χωρισμένη σε 2 εντελώς διαφορετικά CD’s / τύποι σουίτας:

COVER art

LOFT Suite -CD1 με down tempo, nu soul, jazz, electronica και συμμετοχές των Thievery Corporation, Tricky, Martin Roth, Nicola Conte, The Style Council, Tracey Thorn, Gotan Project & more….

PENTHOUSE Suite -CD2- με eclectic, deep και mellow house tracks από Bicep, Kraak & Smaak, Paradis, Stones & Bones, Super Flu, Timewriter, Valeron, Dim Zach, Harri Agnel & more….

Μπείτε στον μαγικό κόσμο του hoteling

Κυκλοφορεί στις 20 Δεκεμβρίου σε διπλό CD από την 314 Records με την υποστήριξη του Best 92.6

Σχόλια

σχόλια

About The Author

Kiriakos Maragos

Αγόρασε στα 10 του το πρώτο του δίσκο (βινύλιο) και από τότε μέχρι και σήμερα, τα πάντα τριγύρω του έχουν να κάνουν με DJing & μουσική. Στο σχολείο ήταν μόνιμα πρόεδρος του 15μελούς γιατί έταζε party! Αφού έπλυνε τσίγκινους δίσκους στον στρατό ως DJ, συνέχισε σε κανονικά clubs σε όλη τη χώρα και μετά έπιασε το μπλα μπλα στο μικρόφωνο σε FM & Web Radios. Όταν τελείωσε το σάλιο έπιασε την ηλεκτρονική πέννα και ξεκίνησε το GodisaDJ.gr. Πλέον βρίσκεται πίσω από το creativity management του site & πολλών ακόμη επιτυχημένων Dj concepts & festivals στην Ελλάδα. Είναι Κριός, ξερόλας και τελειομανής!

Related Posts