Ο Kryder, πολυαγαπημένος παραγωγός και DJ στο Ελληνικό κοινό, μπορεί να “έκλεισε” την πρώην δισκογραφική του Sosumi Records, το νέο του label όμως Kryteria – με το άκρως Ελληνικό όνομα – κριτήριο εξελίξεων και καλών κυκλοφοριών, ξεκίνησε υπό την μεγάλη μητρική αγκαλιά της Spinnin την νέα του δισκογραφική διαδρομή, στην οποία προσφάτως υπέγραψε και ο “δικός” μας, Agent Greg!

O Kryder ήθελε ένα κράχτη ή ακόμη καλύτερα ένα “δυνατό παίχτη” με δυναμικές παραγωγικές ικανότητες για να απογειώσει ένα σημαντικό release! Κι αυτό το βρήκε στο όνομα του Steve Angello ενός πραγματικού μυαλού παραγωγής επιτυχιών κι ενός συμβόλου ισχυρής αναγνωριμότητας με μαζική αποδοχή! 

Όλα αυτά είναι καθαρά στα προκαταρκτικά της παρουσίασης, γιατί το κομμάτι μιλάει από μόνο του! Με το πρώτο άκουσμα ένα εκπληκτικό gypsy house anthem με εκπληκτικά γυναικεία φωνητικά, δημιουργεί ένα summer banger που θα ακουστεί πολύ το καλοκαίρι!

Σχόλια

σχόλια

About The Author

John Adamis

Όπου υπάρχει DJing και μουσική, υπάρχει ζωή!!! Μεγαλώνω με αυτό το "δόγμα" και περιβάλλομαι από ανθρώπους που βλέπουν την αγάπη για το DJing ως προσφορά! Αυτό είναι ...!

Related Posts