0-808-Basslines

22/02 

Oι ομάδες Steam Athens, SSFR, ATH KIDS & Black Athena ενώνουν την εμπειρία και τα killer tracks τους με το καλύτερο ηχοσύστημα της πόλης, powered by Void Acoustics. Kάθε δεύτερη Πέμπτη, οι operators και Guests του 0-808-ΒASSLINES εξυπηρετούν αυτούς που έχουν ανάγκη για χαμηλές συχνότητες και φρέσκο ήχο.

facebook event

 

GoGive & Locked w/ Juliet Fox at Steam


23/02

Το Steam Athens παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Αθήνα την Juliet Fox.

Το δυναμικό techno κορίτσι της Drumcode έρχεται για μία και μοναδική βραδιά για να επιβεβαιώσει ότι είναι από τις καλύτερες ανερχόμενες djs και μουσικές παραγωγούς παγκοσμίως.

Η εκρηκτική της συνεργασία με τον Ramiro Lopez είχε ως αποτέλεσμα δύο “ύμνους” της techno, το «Twisted» και το «Come Closer» – ένα από τα ξεχωριστά κομμάτια του Adam Beyer στα dj sets του.
Στην πρώτη της παγκόσμια περιοδεία κάνει στάση και στην Ελλάδα για να παρουσιάσει ένα dj set δυναμίτη!

facebook event

Deep Phase w/ Ismael Rivas, Mikee, Dio Jr.

24/02

 

Ο Ismael Rivas, ένας από τους δημοφιλέστερους Ισπανούς djs και παραγωγούς της tech house έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα!

Αγαπημένος των clubbers και αναγνωρισμένος από τους κορυφαίους του χώρου, δίνει το παρόν στα μεγαλύτερα clubs και festivals του κόσμου, όπως τα Ministry of Sound in Spain, Pacha, Space Miami και φυσικά το φεστιβάλ-έπος Rock in Rio!

Με εκατοντάδες κυκλοφορίες σε δημοφιλή labels, ο πρωτοπόρος της progressive House, μετρά ήδη δώδεκα χρόνια πετυχημένης πορείας και μουσικής εξέλιξης.

Ο Ismael, την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου, έρχεται να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα: να μας μεταφέρει στο μέλλον!

facebook event

Find us:
Ευρυμέδοντος 3
Athens, Greece

Follow us:
https://www.facebook.com/SteamAthens/
https://www.residentadvisor.net/club.aspx?id=108925

Past and Upcoming Events:
https://goo.gl/wo9mui

Σχόλια

σχόλια

About The Author

God Users

Related Posts